• 瀏覽: 38,407
  • 回覆: 224
+4
多餘啦,日本民眾又何嘗不想美軍離開,縱使多宗醉酒鬧事及強奸,之後,示威及遊行,美軍一樣無走及日本政棍當睇吾到。

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2022-8-16 17:07 發表
佢地唔係好添美架咩
駐韓美軍曾經唔多敢出街,如果冇記錯當時係90年代,不過後來韓國變返比較親美。但一直有韓國人反美。
光州大屠殺,有人認為美國要負一部分責任。

引用:
原帖由 煩Q死 於 2022-8-16 18:40 發表

瀨尾通常係權貴商賈平民百姓其實唔多like尾🐶
平民百姓一樣好like多老尾 幾多人揸綠咭 返到早家當自己好高等人 泡菜階級觀念好重

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-16 16:59 發表
當地時間8月13日下午,韓國市民團體在首爾市中心舉行大規模反美集會,數千民眾冒雨參加,高呼「解散韓美同盟」「停止美韓聯合軍演」「美國佬滾回家」等口號。

通過這次中國人民解放軍軍事封鎖呆灣本島 ...
美國呢個陰濕爛仔國應該早早被全世界唾棄!!
支持全球反美!!!仆街美國佬美國婆唔好再四圍搞搞震呃錢!!!!

引用:
原帖由 kamiry 於 2022-8-16 17:36 發表
中國咁好,
點解仲有咁多中國人移民美國,
或者仔女在美國讀書?

中國多漢奸,
美國冇漢奸~

引用:
原帖由 Dalits 於 2022-8-16 17:10 發表
韓國人有骨氣過日本仔好多
日本仲成日想再侵略其他國家, 所以要靠老尾幫手.

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2022-8-16 18:44 發表
多餘啦,日本民眾又何嘗不想美軍離開,縱使多宗醉酒鬧事及強奸,之後,示威及遊行,美軍一樣無走及日本政棍當睇吾到。
日本係偷襲珍珠港戰敗國 被佔領契弟國 一世翻唔到身 同泡菜國情況又唔一樣

好快全球反美.

炮菜仔回歸中國啦

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-8-16 18:51 發表

日本係偷襲珍珠港戰敗國 被佔領契弟國 一世翻唔到身 同泡菜國情況又唔一樣
屆時,華府挑釁肥仔甘,對方發出軍事威脅,泡菜咪一樣要緊抱美國大腿。

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-16 16:59 發表
當地時間8月13日下午,韓國市民團體在首爾市中心舉行大規模反美集會,數千民眾冒雨參加,高呼「解散韓美同盟」「停止美韓聯合軍演」「美國佬滾回家」等口號。

通過這次中國人民解放軍軍事封鎖呆灣本島 ...
好齊整

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-8-16 17:06 發表
希望快D見到台灣遍地開花反美反台獨反漢奸!!!!
台灣不會有遍地開花皆因灣民跪得太耐奴性重。

On9 美國好 我希望美國入侵全世界 美國統一世界

我相信哩個靚麗唧風景線在全世界會越來越多!每日都有成千上萬有思維唧人睇清楚尾國人唧自私邪惡所為。

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-8-16 17:31 發表

呆灣要係香港2019 翻版 越亂越好
呆灣人真係好低能,未必會清醒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]