• 瀏覽: 38,439
  • 回覆: 224
+4
曱甴@hkceddit 話支持美狗喎🤣

引用:
原帖由 淨骨頭 於 2022-8-16 17:51 發表

舊一代如5,6,70後就堅有骨氣但新一代韓仔就超級自私
少接觸韓國人,不清楚

引用:
原帖由 hahawin@ 於 2022-8-16 18:49 發表

日本仲成日想再侵略其他國家, 所以要靠老尾幫手.
日本仔係要大大力打,

美國佬打搶姦完日本仔之後,才愛上美狗

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2022-8-16 19:28 發表

腳盤雞和呆灣蛙巳經唔識點做返人
是日本仔和香港黃畜做得狗耐,忘記了如何做人

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-16 16:59 發表
當地時間8月13日下午,韓國市民團體在首爾市中心舉行大規模反美集會,數千民眾冒雨參加,高呼「解散韓美同盟」「停止美韓聯合軍演」「美國佬滾回家」等口號。

通過這次中國人民解放軍軍事封鎖呆灣本島 ...
韓國人開始明白美國佬咁多年嚟呃保安費,其實唔會真係保護韓國,佢只係想借亞洲停泊位置壓住中國,宜家中國強大根本壓唔住,亦睇到中國唔會侵犯韓國,中國喺度正常情況下北韓都唔會攪南韓,仲要美國留喺度做咩?廢柴保安,只為攞錢。

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-8-16 17:31 發表

呆灣要係香港2019 翻版 越亂越好
2019年台灣教會出錢出力想香港死

古代適合遠交近攻, 反而現代的確適合遠攻近交

引用:
原帖由 vampire912 於 2022-8-17 14:00 發表

韓國人開始明白美國佬咁多年嚟呃保安費,其實唔會真係保護韓國,佢只係想借亞洲停泊位置壓住中國,宜家中國強大根本壓唔住,亦睇到中國唔會侵犯韓國,中國喺度正常情況下北韓都唔會攪南韓,仲要美國留喺度做咩?廢柴保安,只為攞錢。
所以老尾要打壓中國, 因為中國唔需要交保護費都得. 另外中國強大亦會帶動亞洲國家強大, 咁佢哋就會冇咗班奴隸或小弟, 冇得蝦蝦霸霸

引用:
原帖由 hahawin@ 於 2022-8-17 14:34 發表

所以老尾要打壓中國, 因為中國唔需要交保護費都得. 另外中國強大亦會帶動亞洲國家強大, 咁佢哋就會冇咗班奴隸或小弟, 冇得蝦蝦霸霸
睇到近年老尾開始慌,越慌越多動作,睇吓就算老尾都有人頭腦清醒知道老尾做緊咩。
https://youtu.be/2k-1QVVx2e0

引用:
原帖由 長程大炮 於 2022-8-17 07:29 發表

你都幾戇鳩嘅喔。喺中國反美反日遊行都唔知幾多次啦。哩啲愛國行動點會犯國安法啊。係啲香港曱甴支持港獨反政府先至犯國安法啦。如果你有做過。小心遲早拉埋你啊。有人拍門要睇清楚。
你知人地做乜抗議?

真正民主國家是包容任何訴求的示威集會的,所謂曹操都有知心友,關公都有對頭人,韓國有人反美集會係體驗民主人權。

韓國人終於醒悟

引用:
原帖由 長程大炮 於 2022-8-17 07:25 發表

你去過南韓未呀,南韓最仇恨日本,點解?自己去搜下歷史啦,你係南韓,想揾架日本車都難呀,唔識重要出黎扮,真㭍.
你去韓國未,韓國最仇中國,真柒你

引用:
原帖由 赤共 於 2022-8-16 17:40 發表
南韓人有幾多成憎恨中共大陸人唔講㗎
睇黎香討只有你閣下咁鐘意奶尾爹鷹媽同日本契哥,真係鄧你老豆老母心酸,生件咁既賣國反出黎!唉!

美國走下坡啫+割全球韮菜!!生存空間不斷收縮!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]