• 瀏覽: 38,373
  • 回覆: 224
+4
當地時間8月13日下午,韓國市民團體在首爾市中心舉行大規模反美集會,數千民眾冒雨參加,高呼「解散韓美同盟」「停止美韓聯合軍演」「美國佬滾回家」等口號。

通過這次中國人民解放軍軍事封鎖呆灣本島,讓棒子人看到了,真正掌握棒子國未來命運的不是尾國,而是中國!如果朝鮮半島真的爆發戰爭,中國祇要在朝鮮半島外海對半島採取軍事封鎖措施,棒子國這個國家就保不住了。

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202208/16/AP62fb06c1e4b033218a5d7b0c.html

希望快D見到台灣遍地開花反美反台獨反漢奸!!!!

佢地唔係好添美架咩

韓國人民站起來不要做西奴

人一黃腦便殘,為咗政見,三唔識七是手足,親生兄弟是仇人

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-8-16 17:06 發表
呆蛙唔敢反的, 你咪唔記得上次個條十幾歲細路係網上講話反菜婆即刻被人拉咗告佢煸惑 1450唔係紙虎

韓國人有骨氣過日本仔好多

引用:
原帖由 touya08 於 2022-8-16 17:10 發表

呆蛙唔敢反的, 你咪唔記得上次個條十幾歲細路係網上講話反菜婆即刻被人拉咗告佢煸惑 1450唔係紙虎
極權漢奸政府

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-16 16:59 發表
當地時間8月13日下午,韓國市民團體在首爾市中心舉行大規模反美集會,數千民眾冒雨參加,高呼「解散韓美同盟」「停止美韓聯合軍演」「美國佬滾回家」等口號。

通過這次中國人民解放軍軍事封鎖呆灣本島 ...
我認為不是中國的關係,而是部份愛國韓國人認為"受夠了"。

畢竟美軍有治外法權,韓國只能持續拘留殺人強姦的美軍,但該美軍可以拒絕審判。
殺人強姦以外的甚至要交給美軍處理。
再者,美軍軍費一半由韓國提供,但美韓聯軍指揮權是在美國聯軍手上。
軍方指揮權代表國家主權,真正愛國的一定忍不了這口氣。

泡菜覺醒

引用:
原帖由 sheung1009 於 2022-8-16 17:24 發表

我認為不是中國的關係,而是部份愛國韓國人認為"受夠了"。

畢竟美軍有治外法權,韓國只能持續拘留殺人強姦的美軍,但該美軍可以拒絕審判。
殺人強姦以外的甚至要交給美軍處理。
再者,美軍軍費一半由韓國提供,但美韓聯軍指揮權是在美國聯軍手上。
軍方指揮權代表國家主權,真正愛國的一定忍不了這口氣。
US style

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-8-16 17:06 發表
呆灣要係香港2019 翻版 越亂越好

支持佢哋

中國咁好,
點解仲有咁多中國人移民美國,
或者仔女在美國讀書?

美國民主自由

https://youtu.be/piM_Ge_E0OY

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]