• 瀏覽: 43,872
  • 回覆: 234
+5
引用:
原帖由 TBS2 於 2022-8-19 23:24 發表

自欺欺人,台灣島吾郁都吾敢打,然後阿Q精神話美軍走,五毛本色
里老美都吾敢同中國打啦。呆灣里老幾?又話貿易戰打贏中國,又話中國爆,邊樣贏左中國0

引用:
原帖由 TBS2 於 2022-8-19 23:24 發表

自欺欺人,台灣島吾郁都吾敢打,然後阿Q精神話美軍走,五毛本色
里老尾就真系無膽同中國打。中國一話吾同里老味軍事溝通,即克走遠遠,里無睇新聞架。第二次又話一定要穿越呆灣咪又再一次示範,見到解放軍走遠遠。解放軍就系等緊里呆灣出錯,解放軍軍演到入呆灣海岸線,開火射呀馬,呆灣啲飛無腿雞蛋好勁加馬,射呀馬,落解放軍面都好啦。射啦

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2022-8-19 17:25 發表

里老美都吾敢同中國打啦。呆灣里老幾?又話貿易戰打贏中國,又話中國爆,邊樣贏左中國0
有冇問題啊你,美國幾時話要打中國

中國係想武統台灣,吾係想打美國,小粉紅成日掛住美航母,去邊關你鬼

引用:
原帖由 TBS2 於 2022-8-20 14:18 發表

有冇問題啊你,美國幾時話要打中國
貿易戰吾系打,系唱嘅。仲有里老味成日話要開隻劣根航母泥南海是由出入,呢排又話要開入呆海撐呆灣,吾系想打想泥玩呀。

美國怎會讓中國和平統一

越來越

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2022-8-20 23:34 發表

貿易戰吾系打,系唱嘅。仲有里老味成日話要開隻劣根航母泥南海是由出入,呢排又話要開入呆海撐呆灣,吾系想打想泥玩呀。
兩樣野黎,你是否思覺失調,你以為不代表事實

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-8-16 16:05 發表
可能可以學歐盟咁 結盟丫
皮蛋哥你估係你D大茶飯話結就結盟咩

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]