• 瀏覽: 33,869
  • 回覆: 227
+4
僱傭軍瓦格納總部一鑊熟,再一次證明,俄羅斯軍隊不僅需要戒煙,以後也不要隨意拍照!

https://youtu.be/Z1DqtxE-U4M

網上誤傳已被擊斃既兩位瓦格納PMC領導人去左現場視察喎
智障1450又信哂

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-16 13:46 發表

網上誤傳已被擊斃既兩位瓦格納PMC領導人去左現場視察喎
智障1450又信哂
又轉移視線!呢兩條友時晨未到啫!死神來了,避都今次,都避唔到下次!

重點係海馬斯突襲瓦格納總部,咁你沒理由唔知有幾多傷亡?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-16 13:57 發表

又轉移視線!呢兩條友時晨未到啫!死神來了,避都今次,都避唔到下次!

重點係海馬斯突襲瓦格納總部,咁你沒理由唔知有幾多傷亡?
又如何?
聯軍仍然繼續蠶食塞維爾斯克-索萊達-巴赫穆特一線
烏軍傷亡係聯軍既幾何級
而家係你想用個別事件避重就輕喎

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-16 14:03 發表

又如何?
聯軍仍然繼續蠶食塞維爾斯克-索萊達-巴赫穆特一線
烏軍傷亡係聯軍既幾何級
而家係你想用個別事件避重就輕喎
幾何級?有幾何級?講到俄軍冇傷亡咁,笑死人!

咁又係喎!瓦格納軍團係僱傭兵,任何死傷都唔計俄羅斯人傷亡,佢死佢事!

烏東宜家膠著狀態,雙方都無乜進展,頂多比俄羅斯佔多些少地方!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-16 15:21 發表

幾何級?有幾何級?講到俄軍冇傷亡咁,笑死人!

咁又係喎!瓦格納軍團係僱傭兵,任何死傷都唔計俄羅斯人傷亡,佢死佢事!

烏東宜家膠著狀態,雙方都無乜進展,頂多比俄羅斯佔多些少地方!
膠乜野著
就算係烏軍總參謀部簡報都唔係咁講喎
又鳩吹

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2022-8-16 19:38 發表

吹完係咪嗨的🤭
唔駛吹!

今日海馬斯又再建奇功!
1) 炸咗盧甘斯克大型軍火庫;
2)炸咗克里米亞中西部,接近首府一個軍用機場被炸;
3)炸咗克里米亞北部一城鎮,連接刻赤大橋至赫爾松嘅其中一段鐵路、公路及軍火庫被炸毀。

如有錯,請指出!

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2022-8-16 19:35 發表

1450呢輪唔得閒吹烏克難,吹緊去柬埔寨搵大錢🤭
味又係台灣騙子
大陸人 施法術令人上飛機咩
台灣蛙呃台灣蛙又有咩好吵作。用腦都唔通啦。

老解兵臨城下,台毒再講沒有未來只好騙自己

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-16 22:08 發表

唔駛吹!

今日海馬斯又再建奇功!
1) 炸咗盧甘斯克大型軍火庫;
2)炸咗克里米亞中西部,接近首府一個軍用機場被炸;
3)炸咗克里米亞北部一城鎮,連接刻赤大橋至赫爾松嘅其中一段鐵路、公路及軍火庫被炸毀。

如有錯,請指出!
係同唔係有咩甘high
對中國人黎講,俄羅斯係用來消耗西方既工具
最好美國又番中東插支旗
俄羅斯美國都陷入泥沼中國人應該開心

1450keyboard上現場報道。完!

引用:
原帖由 勇猛果斷的樹苗 於 2022-8-17 07:12 發表
1450keyboard上現場報道。完!
侵略戰爭失敗報導,每一個捷報都係開心!每日陸續有來!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-17 09:08 發表

侵略戰爭失敗報導,每一個捷報都係開心!每日陸續有來!
叻的就去烏克蘭參軍做英雄。留係度日日出post你悶唔悶啊? 除非自認貪心怕死啦!

引用:
原帖由 勇猛果斷的樹苗 於 2022-8-17 09:56 發表

叻的就去烏克蘭參軍做英雄。留係度日日出post你悶唔悶啊? 除非自認貪心怕死啦!
呢位冷氣房鐽盤戰士,你何尚唔係喺度刷存在感!咁點解你又唔去參軍,日日喺度圍爐取暖!

呢度係討論區,呢版仲係討論軍事,你唔係討論軍事請你唔好回覆!

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]