• 瀏覽: 33,865
  • 回覆: 227
+4
"應集中力量解除他媽的武裝和關進軍事監獄等候國際法庭裁決"

烏軍有能力就一早做左
而唔係一直節節敗退啦

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-20 15:46 發表

你講就係呀?
你話事?
係呀!我話係就係!

俄羅斯就係恐怖主義國家!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-20 23:40 發表

係呀!我話係就係!

俄羅斯就係恐怖主義國家!
你話係有咩作用先?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-20 23:41 發表

你話係有咩作用先?
起碼令你跳制!

瓦格納呢啲邪惡組織最好襯今次機會令佢消失天地!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-20 23:45 發表

起碼令你跳制!

瓦格納呢啲邪惡組織最好襯今次機會令佢消失天地!
我跳乜制?

瓦格納PMC繼續喺索萊達一帶作為先頭部隊襲破烏軍陣地
你似乎吹佢唔漲

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-20 23:50 發表

我跳乜制?

瓦格納PMC繼續喺索萊達一帶作為先頭部隊襲破烏軍陣地
你似乎吹佢唔漲
呢啲殘殺平民僱傭集團,只要仲有錢喺度,佢哋就冇咁容易消失,所以要令俄羅斯莫財!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-21 16:17 發表

呢啲殘殺平民僱傭集團,只要仲有錢喺度,佢哋就冇咁容易消失,所以要令俄羅斯莫財!
俄羅斯能源出口預算收入升38%喎
你面對返現實先啦

D12346, ,又熱鍋上的螞蟻

烏克蘭目前祇能用恐怖襲擊手段破壞俄方控制區,原因就是無兵可派,一日陸軍未能進駐,改變不了大局。

引用:
原帖由 良心打白條 於 2022-8-22 13:41 發表
烏克蘭目前祇能用恐怖襲擊手段破壞俄方控制區,原因就是無兵可派,一日陸軍未能進駐,改變不了大局。
宜家烏克蘭根本唔會咁快出動陸軍,佢哋跟足北約/美國打法,先打斷俄羅斯晒補給線,再打防空系統,再出動少量空軍一輪掃蕩,先正式出坦克、地面部隊!

至於無兵可派,俄烏雙方大家都差不多喇!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-22 14:01 發表

宜家烏克蘭根本唔會咁快出動陸軍,佢哋跟足北約/美國打法,先打斷俄羅斯晒補給線,再打防空系統,再出動少量空軍一輪掃蕩,先正式出坦克、地面部隊!

至於無兵可派,俄烏雙方大家都差不多喇!
出動陸軍?烏克蘭有兵就吾使徵兵徵七十幾都吾放過喇!
烏俄邊境連接千里,你可以點打斷補給綫呀?由白俄補給都仲得呀!
仲提北約?七月份開始,所有武器提供,祇有老美兌現,歐洲得過吹字

美國想打耐啲,反正死嘅吾系美國人,歐洲捱凍,捱通脹,美國無少條毛。

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-20 13:19 發表

你唔係被洗腦得好嚴重咩?唔係無腦及邏輯混亂到一個點咩?因為你話蘇聯想放導彈喺古巴,所以美國打古巴!咁美國最終有冇打古巴? 答案係 "冇"!

因為你話美國想放導彈喺烏克蘭,所以俄羅斯打烏克蘭!咁俄羅斯最終有冇打烏克蘭? 答案你 "有"!
以上只係用你的假設,但我不認為美國會放導彈喺烏克蘭,若然如你假設,咁當日烏克蘭就唔需要放棄核武喇,請你解釋一下喇! ...
好撚野  洗腦!   一句洗腦洗未事實    邊有得輸!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-20 13:19 發表

你唔係被洗腦得好嚴重咩?唔係無腦及邏輯混亂到一個點咩?因為你話蘇聯想放導彈喺古巴,所以美國打古巴!咁美國最終有冇打古巴? 答案係 "冇"!

因為你話美國想放導彈喺烏克蘭,所以俄羅斯打烏克蘭!咁俄羅斯最終有冇打烏克蘭? 答案你 "有"!
以上只係用你的假設,但我不認為美國會放導彈喺烏克蘭,若然如你假設,咁當日烏克蘭就唔需要放棄核武喇,請你解釋一下喇! ...
民進黨 你反對我的吾支持我的  都是中共同路人 被中共洗腦!  耶穌話你不信我的都是邪教徒  死後下地獄    完全吾使理會事實  

引用:
原帖由 良心打白條 於 2022-8-22 14:22 發表

出動陸軍?烏克蘭有兵就吾使徵兵徵七十幾都吾放過喇!
烏俄邊境連接千里,你可以點打斷補給綫呀?由白俄補給都仲得呀!
仲提北約?七月份開始,所有武器提供,祇有老美兌現,歐洲得過吹字

美國想打耐啲,反正死嘅吾系美國人,歐洲捱凍,捱通脹,美國無少條毛。
你係咪講緊俄羅斯,六十歲都唔放過,個肚腩就嚟跌落條鳩度都要入伍!

你連補給線係乜嘢都唔知,好難同你討論喎!

白俄?你開玩笑嗎?佢宜家仲肯同普丁一齊去死?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-22 15:02 發表

你係咪講緊俄羅斯,六十歲都唔放過,個肚腩就嚟跌落條鳩度都要入伍!

你連補給線係乜嘢都唔知,好難同你討論喎!

白俄?你開玩笑嗎?佢宜家仲肯同普丁一齊去死?
烏克蘭已經四次動員
1450再鳩吹都冇用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]