• 瀏覽: 33,902
  • 回覆: 227
+4
引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-17 17:29 發表

我無講過,關我咩事?

不過呢啲嘢,遲早實現,不過真係慢慢來,可能9月,可能年底,甚至明年!

我啲Post鳩咩吹?有埋其他會員上載晒片段,有晒新聞做証據,你唔識嘢就唔好亂講!

仲未敢答我AGM-88嘅威力?定係你根本唔識?

所以講1000年實現都唔算鳩吹呀

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-17 11:14 發表

呢位冷氣房鐽盤戰士,你何尚唔係喺度刷存在感!咁點解你又唔去參軍,日日喺度圍爐取暖!

呢度係討論區,呢版仲係討論軍事,你唔係討論軍事請你唔好回覆!
呢度係討論軍事,唔係討論點樣乃主人C眼

而俄軍日日都推進緊...
正常腦子無病支持烏克蘭既人絕對笑唔出
只係拎烏克蘭黎打飛機既人先會覺得好開心

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-17 18:39 發表

所以講1000年實現都唔算鳩吹呀
一千年,你講嘢咁無膽色!無料無智識講嘢真係咁上下!

場仗咪頂多打到2023年!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-16 22:08 發表

唔駛吹!

今日海馬斯又再建奇功!
1) 炸咗盧甘斯克大型軍火庫;
2)炸咗克里米亞中西部,接近首府一個軍用機場被炸;
3)炸咗克里米亞北部一城鎮,連接刻赤大橋至赫爾松嘅其中一段鐵路、公路及軍火庫被炸毀。

如有錯,請指出!
昨1) 炸盧甘斯克,除了軍火庫,仲有指揮部,百名軍官陣亡!

有片

https://youtu.be/KC-_FHnZdMU

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-17 21:53 發表

一千年,你講嘢咁無膽色!無料無智識講嘢真係咁上下!

場仗咪頂多打到2023年!
係你廢up"遲早"喎

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-17 22:04 發表

係你廢up"遲早"喎
條友支持烏克蘭但唔參軍,我唔支持就強迫要我參軍。 未食藥和睇醫生。 彩佢都覺有問題!

引用:
原帖由 勇猛果斷的樹苗 於 2022-8-18 10:05 發表

條友支持烏克蘭但唔參軍,我唔支持就強迫要我參軍。 未食藥和睇醫生。 彩佢都覺有問題!
你一係邏輯上有問題,一係患上強迫症,咁就真係要睇醫生同食藥喇!仲有,你真係彩緊我喎!

#14#15 係你話我支持烏克蘭就去參軍,唔去就貪生怕死!我就反問你支持俄羅斯點解又唔參軍?我有邊句寫話我強迫你參軍?原來問你點解就係強迫?你直接叫我去參軍咁又係咩?

上嚟討論區都要讀過吓書先得架,同埋呢個軍事版對你嚟講太難了!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-18 15:12 發表

你一係邏輯上有問題,一係患上強迫症,咁就真係要睇醫生同食藥喇!仲有,你真係彩緊我喎!

#14#15 係你話我支持烏克蘭就去參軍,唔去就貪生怕死!我就反問你支持俄羅斯點解又唔參軍?我有邊句寫話我強迫你參軍?原來問你點解就係強迫?你直接叫我去參軍咁又係咩?

上嚟討論區都要讀過吓書先得架,同埋呢個軍事版對你嚟講太難了!
拜條不學無術既于北辰做偶像
仲話叫人讀書
呵呵

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-18 16:05 發表

拜條不學無術既于北辰做偶像
仲話叫人讀書
呵呵
不學無術,一定係你!12346,你以為無五,就唔係五毛!

問你AGM-88喺烏克蘭戰場嘅威力,永遠都唔敢答!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-18 16:38 發表

不學無術,一定係你!12346,你以為無五,就唔係五毛!

問你AGM-88喺烏克蘭戰場嘅威力,永遠都唔敢答!

AGM-88打民房
仲要冇爆囉
你又想人地跟著你喊英明神武呀?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-18 16:41 發表

又係大陸訊息?佢一定講烏軍打自己民房,俄羅斯狂轟濫炸下永遠只精準打擊烏克蘭軍事基地!

係都係打落親俄武裝曱甴收藏軍備扮民房嘅曱甴屋!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-18 17:07 發表

又係大陸訊息?佢一定講烏軍打自己民房,俄羅斯狂轟濫炸下永遠只精準打擊烏克蘭軍事基地!

係都係打落親俄武裝曱甴收藏軍備扮民房嘅曱甴屋!
吹得過而家聯軍就係噤住烏軍黎打咩?
1450再吹牛都冇用
戰線反映哂

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-18 17:19 發表

吹得過而家聯軍就係噤住烏軍黎打咩?
1450再吹牛都冇用
戰線反映哂
最新消息:克里米亞黑海艦隊總部及克赤地區發生大爆炸!又係食煙出事?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-19 13:01 發表

最新消息:克里米亞黑海艦隊總部及克赤地區發生大爆炸!又係食煙出事?
source?
又係土房哥?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-16 13:44 發表
僱傭軍瓦格納總部一鑊熟,再一次證明,俄羅斯軍隊不僅需要戒煙,以後也不要隨意拍照!

https://youtu.be/Z1DqtxE-U4M
烏克蘭成功成為美國軍火商 賣廣告真實場景!  但死的是斯巴伕人!強盜見得多 咁冇人性架強盜美國人真係一絕  利用別人生命創造自身利潤!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]