• 瀏覽: 25,019
  • 回覆: 149
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 CreatingMyself 於 2022-8-16 12:11 發表
拿活人器官,拿活人血,強姦,殺人,網上欺騙⋯⋯乜衰嘢都做 咁要死幾多次,中國政府好好扣呼佢,應該不只一人 成堆魔鬼
但係香港有二百萬人反對引渡條友返大陸

引用:
原帖由 12345六 於 2022-8-16 12:12 發表
中國人走出世界為非作歹又唔係第一日既事
只係中國人唔承認自己惹人嫌仲反指人地針對佢唔公平啫
金三角係國民黨殘餘嘅天下,國民黨真係中國之恥

引用:
原帖由 赤共 於 2022-8-16 12:43 發表

正常人都知道西港污煙漳氣是那種人搞成
國民黨殘餘部隊

引用:
原帖由 forevermore 於 2022-8-16 20:33 發表
死刑
由朝鮮進行犬決或炮決,還要遨請反對死刑的觀看

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2022-8-16 20:54 發表

金三角係國民黨殘餘嘅天下,國民黨真係中國之恥
他們都死得七七八八了
現在犯事的人是經中共教育管轄在中國正常出境為非作歹禍害世界

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2022-8-16 20:55 發表

國民黨殘餘部隊
例如電影異域

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2022-8-16 20:50 發表
點解一個大陸嘅通緝犯可以係香港開公司?
係香港開公司唔代表佢人在香港。

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2022-8-16 20:55 發表

國民黨殘餘部隊
國民黨殘餘部隊一早死哂啦!

友ㄧ隻 大陸騙子!!
佘倫凱ㄑ佘智江 〉1982年出生於
       中國湖南 邵東
報道提到,佘智江又名佘倫凱,1982年出生於湖南邵東,後移居廣西桂林,又下「南洋」闖蕩。佘智江是跨境網路賭博大亨,2012年就因涉及賭博等犯罪被中國大陸通緝,但後來入籍了柬埔寨,持柬埔寨護照。原文網址: 跨境網賭華商泰國落網 聲稱投資與一帶一路有關 被中國通緝10年 | 香港01

https://www.hk01.com/sns/article/803961

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2022-8-16 11:52 發表
又是香港人
香港暴徒無法無天,醜出國際
香港人是中國人

一帶一路成果
💞

佘智江(She Zhijiang)十年前涉及賭博罪行被中國內地通緝,後來入籍柬埔寨,改名「唐倫凱」

西港區有"小深圳"稱號

【柬埔寨騙案】中國資金挾一帶一路建百賭場 西哈努克港罪惡滋長

https://tw.news.yahoo.com/柬埔寨騙案-中國資金挾一帶一路建百賭場-西哈努克港罪惡滋長-223117700.html

唔係人

真正的主腦真的是這個人?為何人口販賣一直都打擊唔晒長做長有?感覺好像有保護傘咁,總是滅之不盡,好奇怪喔

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2022-8-16 11:52 發表
又是香港人
香港暴徒無法無天,醜出國際
係香港註冊公司,唔係香港人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]