• 瀏覽: 24,965
  • 回覆: 149
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 Aasia 於 2022-8-16 09:36 發表
被指在緬甸經營網絡詐騙「KK園區」的主腦、柬埔寨籍華人佘智江(She Zhijiang),涉嫌非法禁錮、人口販賣、非法跨境網絡賭博,日前在泰國曼谷被捕。

《香港01》調查發現,他改名「唐倫凱」(TANG Kriang Kai),在香港開設「亞太國際控股集團有限公司」,記者到公司的註冊地址,發現是一間車房。負責人稱,該地址為秘書公司的倉庫,亞太國際已失去聯絡數年及未支付服務費,又指不清楚公司生 ...
罪惡民族用香港公司牌頭四處從事詐騙,賊性難改。

引用:
原帖由 賀天生大佬88 於 2022-8-16 13:24 發表

係順道,唔會專登派去救呆灣佬。
上面有條黃友反中反上腦,救佢都廢事。
所以胡溫當年on居? 不過你既諗法都幾切合小學雞思維。

大陸老千

沒有道德底線的人真可怕...

點解台灣咁多人受騙,反而要思考這個問題?大陸人不是比台灣人容易受騙嗎?為什麼今次大陸不太嚴重?我諗嚟諗去都諗唔明

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2022-8-16 11:52 發表
又是香港人
香港暴徒無法無天,醜出國際
你睇下個名既拼音先講啦。

都唔知亞爺點攪的?

引用:
原帖由 習大大飽點 於 2022-8-16 14:17 發表

你睇下個名既拼音先講啦。

都唔知亞爺點攪的?
理得佢咩名
總之是香港註冊的公司

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2022-8-16 10:16 發表
世界警察仲唔用無人機暗殺佢既?
你信唔過呀爺喇

華人又可
中華民族偉大復興

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2022-8-16 11:52 發表
又是香港人
香港暴徒無法無天,醜出國際
唔該你睇清楚,主腦係國內人,佢持有柬埔寨護照嚟香港,咪將內地人D衰野入晒中國香港人數!

引用:
原帖由 丫巴癲 於 2022-8-16 14:48 發表

你信唔過呀爺喇
世界警察40幾分鐘都唔到,緊係要比人屌架啦!

引用:
原帖由 CreatingMyself 於 2022-8-16 12:11 發表
拿活人器官,拿活人血,強姦,殺人,網上欺騙⋯⋯乜衰嘢都做 咁要死幾多次,中國政府好好扣呼佢,應該不只一人 成堆魔鬼
證明中國通輯得嘅都係壞人,只係西方同假西當佢哋係英雄被迫害一群

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2022-8-16 11:34 發表
都話 made in China 係醒目仔嚟啦
低智商曱甴只會打爛交通燈、打爛地鐵收費機、跳閘......已係最佳表現。
因為曱甴腦袋太小。

引用:
原帖由 anish01 於 2022-8-16 15:21 發表

唔該你睇清楚,主腦係國內人,佢持有柬埔寨護照嚟香港,咪將內地人D衰野入晒中國香港人數!
很多香港人也是內地出生,或父母是內地出生
總之這間黑暴犯罪公司,就是在香港註冊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]