• 瀏覽: 25,044
  • 回覆: 149
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 montejo 於 2022-8-16 11:50 發表

先活摘器官!
非常同意!

滅絕人性的恐怖組織!

提示: 違規內容已被屏蔽
呢D跨國犯罪集團,主腦點會只有中國大陸人,他被抓到,是因為他是中國要抓的人,我就唔信冇台灣人、香港人、泰國人、美國人……器官買家都可以有歐美人。其實,人渣無分國籍的。

D 大陸 黑幫 迫 台灣人 去 呃 台灣人
之后 D 5毛 就說台灣多騙子

始作蛹者 原來 都喺 大陸人

能夠將D台灣人賣黎賣去

證明 緬甸 重有好多 呢種 大陸 黑幫
捉咗一個人販 子亞頭
後面重有幾十個 人販子 集團

柬埔寨籍華人............5+1移民做左衰野時就係中國人 

引用:
原帖由 股壇垃圾佬 於 2022-8-16 11:21 發表
死刑是合適的判罪!

絕對支持!

害咁多人死左!

未算恐佈,今日是引誘人去當地,將來是到各地活捉人去當地!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2022-8-16 10:16 發表
世界警察仲唔用無人機暗殺佢既?
世界警察 窮個(門西),可能自己做賣 綁匪一份

引用:
原帖由 Aasia 於 2022-8-16 09:36 發表
被指在緬甸經營網絡詐騙「KK園區」的主腦、柬埔寨籍華人佘智江(She Zhijiang),涉嫌非法禁錮、人口販賣、非法跨境網絡賭博,日前在泰國曼谷被捕。

《香港01》調查發現,他改名「唐倫凱」(TANG Kriang Kai),在香港開設「亞太國際控股集團有限公司」,記者到公司的註冊地址,發現是一間車房。負責人稱,該地址為秘書公司的倉庫,亞太國際已失去聯絡數年及未支付服務費,又指不清楚公司生 ...
最后都係亞爺為台灣同胞出一口氣菜英文仲同屁落西係台灣省腫桶府EE泣泣

支01好大膽,篤爆西城區啲華人出嚟……
據非正式統計,2017到宜家約有100萬中國人合法或非法留在柬埔寨。
https://youtu.be/o6umiiMbfsE

引用:
原帖由 phqm 於 2022-8-17 10:00 發表

咁又冇咩關係,果條友主要响緬甸,香港開公司係整個名姐,其實要開公司跟本唔洗親身過黎,亦冇必要用自己名登記。
吾關事?  你真係吾知咩叫犯案成本?  法律就係阻止別人犯法而產生架成本!  如果殺人吾使坐監  我估你而家吾係擁有咁和平架生活! 對你架無知陪感不適

做左甘耐都相安無事。單野爆出國際就即刻拉到人。你懂的!

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2022-8-16 11:34 發表
都話 made in China 係醒目仔嚟啦
醒目就唔會比人捉到啦!點到唔夠呆蛙醒,捉到就扮受害者

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]