• 瀏覽: 38,419
  • 回覆: 129
入境檢疫限制上周五(十二日)放寬至「三加四」後,旅客增長漸明顯,剛過去周日的入境人數逾七千人,出境人數亦近五千七百人,同創自措施鬆綁以

說好的200幻+1又話走既?

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1864403/即時-港聞-3-4-刺激來港意欲-入境大反彈創新高

街上舖已經執得七七八八   香港冇嘢畀你食冇嘢畀你睇

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-8-16 08:24 發表
街上舖已經執得七七八八   香港冇嘢畀你食冇嘢畀你睇
咁點解仲咁多人?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-8-16 08:25 發表

咁點解仲咁多人?
因為無知囉

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-8-16 08:35 發表

因為無知囉
即係唔駛服侍佢地,又呃到佢地黎,咁仲正喎

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-8-16 08:36 發表

即係唔駛服侍佢地,又呃到佢地黎,咁仲正喎
冇呃過喎, 係佢哋冇做資料搜查

唔好黎香港啦, 香港無野好呀, 去外國啦, 外國乜都好。

盧寵茂果然做到嘢, 機場當堂生猛哂.

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-8-16 08:19 發表
入境檢疫限制上周五(十二日)放寬至「三加四」後,旅客增長漸明顯,剛過去周日的入境人數逾七千人,出境人數亦近五千七百人,同創自措施鬆綁以

新聞 ...
200 + 1 萬

如果加埋家庭,應該要走 500 幾萬人

農曆7月,鬼門關大開

又話香港好差,無自由,仲黎做乜😅

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-8-16 08:42 發表
盧寵茂果然做到嘢, 機場當堂生猛哂.
做d咩,咪又系一味放寬,通到大陸就話拒好野

3+4比星加城重差兩皮

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-8-16 08:19 發表

新聞 ...
北上過澳門幾時三加四啊

引用:
原帖由 mowind 於 2022-8-16 10:21 發表
3+4比星加城重差兩皮
你走去公立醫院問吓佢哋好唔好

鍵盤翻頁
左右