• 瀏覽: 72,384
  • 回覆: 10
+34
可以列入為國際笑話😂😂😂

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2022-8-16 08:57 發表

試吓著套解放軍制服去白宮門口!
我係美國住咁多年,點會冇見過人咁著,不過大家都知道純粹玩下冇傷害性,有乜問題

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 前往有盒子 於 2022-8-16 11:28 發表

曱甴如果着上這套希特拉納粹軍裝於歐美國家出現,肯定伱呢隻曱甴一定比人踩死,國際笑話😂😂😂
兩個情況都唔同,你連比喻都錯就唔好貼出來啦

引用:
原帖由 前往有盒子 於 2022-8-16 11:50 發表

曱甴,我家這20年內未買過日本制造嘅任何野。你呢隻曱甴呢,又要講寫中文,又成身着住中國製造嘅衣服,食中國萊,飲東江水但又敵視中國人,你呢隻曱甴又吾識日本狗文,又吾去入籍日本狗做美國走狗,但就敵視中國人。所以你真系狗種😂😂😂
我家這20年內未買過日本制造嘅任何野

你鳩up就得
咁食呢

引用:
原帖由 前往有盒子 於 2022-8-16 12:19 發表

日本野更加不會食,你班曱甴就日日鐘食日本屎,但多年前福島核洩漏一出現,香港成街日本狗糧全部話佢地嘅所謂日本三文魚全部來自挪威😂😂😂
你訓啦傻鳩
扮到冇用過日本野自我感覺良好

引用:
原帖由 legend_dreamer 於 2022-8-16 16:54 發表

https://zh.wikipedia.org/zh-hant/淮海街
佢係呢條街著和服有咩問題

淮海街是中華人民共和國江蘇省蘇州市虎丘區一條南北走向道路,北起淮海路,南至靈岩街。淮海街全長約550米,於1994年10月開始營業。該街佈滿日本料理和酒吧店,所以又稱日本街。2010年底,淮海街被評為國家級著名和特色商業街區[1]。

...
班傻佬根本連發生乜事都未知,全部都係為反而反,總之一見日本兩個字就反
不過轉頭自己就同家人朋友去食日本野

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-8-17 10:38 發表

試下在德國 衣著掛上希特拉納粹符號
完全兩個比喻,你錯得離普

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]