• 瀏覽: 47,127
  • 回覆: 167
+5
吊 冰山一角

台灣省人呃咁多中港人錢
唔呃返你過去毒打點得

太可惡喇

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2022-8-15 18:15 發表
宜家好似每個親中國家,都開始被媒體用負面新聞渲染。
一睇就知老作
收曬手機護照
可以趁隙走

你呆灣冇野做咩
緬甸呢d鬼地方都有性趣?

騙子島民被人騙,兩邊都唔係好人,冇所謂啦

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2022-8-15 18:15 發表
師兄睇得通

引用:
十幾年前有東歐國家, 近既有最近烏克蘭, 一樣係被人口販賣到中東甚至歐美, 男既代代為奴女既世世為娼, 只係歐美國家封口唔講出黎
今日都有篇文章有講
從台灣到東歐地區 人口販賣無孔不入
https://www.etnet.com.hk/www/tc/lifestyle/internationalaffairs/yungsview/79795

...
自從東歐共產倒台之後,經濟轉不過來的某些東歐國家便成為犯罪集團犯案的對象,加上歐盟成員國之間的流動放寬,人口販賣愈見嚴重。例如在斯洛伐克最受歧視、最無助的羅姆人(吉普賽人)聚居的地方,其地獄般的生活令人人都想出逃,於是就很容易跌入被販賣的陷阱裏,男的成為受盡剝削的苦力,女的成為受盡摧殘的性奴。羅馬尼亞人也一樣,接著是烏克蘭、摩爾多瓦、科索夫、波士尼亞、俄羅斯、阿爾巴尼亞等都是重災區。

人口販賣最熱門的目的地之一:英國,如今面對脫歐,對人口販賣者當然會設下障礙。除英國外,還有比利時、德國、英國、荷蘭、法國、意大利等西歐國家,他們的地下妓院和廉價黑市勞工市場,滿是被販賣者的哀鳴。
...

Unlucky

有冇販賣器官?老西最鍾意去東南亞攞著數!

低賤國家

引用:
原帖由 達維 於 2022-8-15 19:30 發表

而且在討論區開左帖後,一大堆跟尾狗即刻唱衰,製造恐慌,有意為之。就算澄清左都抹不去恐懼感,目的已達。
有個勝利王888就人版啦

引用:
原帖由 12345六 於 2022-8-15 19:09 發表
中國人禍害世界又唔係第一日既事
你真係似一隻隨地瀨屎嘅狗

台豬

或者佢哋鐘意?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]