• 瀏覽: 47,196
  • 回覆: 167
+5
去柬埔寨的本來就是台灣騙子諗去合作騙其他人,點知黑吃黑比人禁錮左。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-8-15 18:01 發表
台人因求職遭詐到赴柬埔寨從事詐騙民眾現已廣泛了解,沒想到有比柬埔寨西港更恐怖的緬甸「KK園區」,那裏的詐騙集團更惡劣,不僅凌虐被害人、關小

好心01查下咪亂報

執番條命仔 要還神啊

引用:
原帖由 12345六 於 2022-8-15 19:09 發表
中國人禍害世界又唔係第一日既事
你嘅邏輯, 即係人渣美國英國仲撚仆街..

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2022-8-15 19:30 發表

如果呃番華人,就是活該。
招攬台灣人, 唔係去呃大陸人, 唔同去呃鬼佬!  

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-8-15 18:01 發表
台人因求職遭詐到赴柬埔寨從事詐騙民眾現已廣泛了解,沒想到有比柬埔寨西港更恐怖的緬甸「KK園區」,那裏的詐騙集團更惡劣,不僅凌虐被害人、關小

其實係呃台仔話去做電騙,點知比人呃果個變左自己

引用:
原帖由 12345六 於 2022-8-15 19:09 發表
中國人禍害世界又唔係第一日既事
你就係人板啦

引用:
原帖由 達維 於 2022-8-15 19:30 發表

而且在討論區開左帖後,一大堆跟尾狗即刻唱衰,製造恐慌,有意為之。就算澄清左都抹不去恐懼感,目的已達。
呢d造謠抹黑facebook大把

無LA LA 咁多呆仔比騙...
呆仔特別蠢???
有D 怪...
而家先成堆浮上面???

引用:
原帖由 達維 於 2022-8-15 19:30 發表

而且在討論區開左帖後,一大堆跟尾狗即刻唱衰,製造恐慌,有意為之。就算澄清左都抹不去恐懼感,目的已達。
志在攻擊佢地旅遊業!變第2個斯里蘭卡!

引用:
原帖由 malimasa 於 2022-8-15 20:56 發表
去柬埔寨的本來就是台灣騙子諗去合作騙其他人,點知黑吃黑比人禁錮左。
早幾年就係,好多台仔去亞洲其他地區去做電騙,發生太多呢D事少左人上當,返轉頭呃D台仔

引用:
原帖由 素食小魔女 於 2022-8-15 21:23 發表
無LA LA 咁多呆仔比騙...
呆仔特別蠢???
有D 怪...
而家先成堆浮上面???
佢地係想去做電騙呃人點知比人呃返轉頭,又唔係技術工種又唔係技術轉移(教人)請你台灣人貪你人工比當地人高咩,你又唔會當地語言貪乜?

呆灣人真係蠢過隻豬

一睇就知假新聞
台蛙話台灣經濟非常好
只有大陸先窮到食茶葉蛋
洗鬼到處求職

蔡英文一日唔落台  台灣都無運行

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]