• 瀏覽: 18,902
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
疫情下市民無論上班上學,抗疫期間均需長時間佩戴口罩,以預防感染或傳播病毒。然而若口罩本身的衞生情況不佳,或有機會引致面部...

輔助工具掛喺

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0815_00822_001.html

質素參差係一個原因,一盒口罩總有一、兩隻會帶到耳背痛,出名品牌都係咁

是九旦旦, 天下無敵宇宙最強, 堂食廢武功,又咪爆。。

我睇英超歐聯非洲盃軍演⋯班卜X和觀眾埸內埸外全都不必 好嬲

乜唔係拉得緊先耳痛咩?唔夠拉力先痛咁得意?

mola

好彩冇用呢幾款cheap嘢

如果個口罩戴幾日戴到污糟哂先換一個新嘅,反變為播毒工具

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-8-15 12:23 發表
我睇英超歐聯非洲盃軍演⋯班卜X和觀眾埸內埸外全都不必 好嬲
ching用對腳投票,始終都係覺得賴喺度同政權合作愉快係最好既

引用:
原帖由 V型電磁俠 於 2022-8-15 11:11 發表
疫情下市民無論上班上學,抗疫期間均需長時間佩戴口罩,以預防感染或傳播病毒。然而若口罩本身的衞生情況不佳,或有機會引致面部...

輔助工具掛喺

新聞來源 ...
終於證實到, 有耳痛這回事,
以及找出了, 痛的原因, 是拉力不足,
只要把這個報告, 交畀廠方就做到。

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2022-8-15 11:26 發表
質素參差係一個原因,一盒口罩總有一、兩隻會帶到耳背痛,出名品牌都係咁
有時2-3個

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2022-8-15 11:26 發表
早期果 d 耳帶好緊,而家已經有改善

香港人品牌,幾多菌都買!

引用:
原帖由 apmichael 於 2022-8-15 12:27 發表
乜唔係拉得緊先耳痛咩?唔夠拉力先痛咁得意?
係囉,成日都係緊得滯帶得耐耳背痛同後腦痛

黃口罩之功勞

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]