• 瀏覽: 19,805
  • 回覆: 86
+4
歐洲面臨500多年來最嚴重乾旱,包括萊茵河(the Rhine)等區內多條大河流的水位加快下降,對多個產業造成損害。《衛報》8月13日報道,法國最長的河

似乎個天都係普京果邊。
冬天臨到前,歐盟班大佬係時候跪求俄羅斯燃油、天然氣。牙擦擦既果位烏克蘭司機,係時候被放棄。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/803747/歐洲河流乾涸-科學家-500多年來最嚴重旱災

大陰蒂國,陰女皇隂幹冇水正常

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-8-14 16:34 發表
歐洲面臨500多年來最嚴重乾旱,包括萊茵河(the Rhine)等區內多條大河流的水位加快下降,對多個產業造成損害。《衛報》8月13日報道,法國最長的河

ou6

先前永久凍土溶解發現史前生物冇覺悟?

地球最後只剩加拿大、俄羅斯、格寧蘭嗰啲宜居帶係地理及氣候知識

巴黎氣候條約為乜冇強共識?現在知未?

恭喜恭喜!同契哥美國做得壞事多

引用:
原帖由 ttkwan 於 2022-8-14 16:44 發表

ou6

先前永久凍土溶解發現史前生物冇覺悟?

地球最後只剩加拿大、俄羅斯、格寧蘭嗰啲宜居帶係地理及氣候知識

巴黎氣候條約為乜冇強共識?現在知未?
特朗普話唔關事的

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-14 16:58 發表

個天一定唔係歐美嗰邊囉
多瑙河水位如何?
幾時歐美先識跪?
歐美?
歐洲差唔多係時候面對現實。
至於美國?應該有排都未醒。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-8-14 16:58 發表

特朗普話唔關事的
特朗普?呢位今年冬天可能已經被還柙了。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-8-14 17:03 發表

特朗普?呢位今年冬天可能已經被還柙了。
唔好呀特朗普撐著呀美國滅亡靠晒佢架

中國千年一遇既暴雨, 小黃人會質疑千年前會有紀錄嗎?
而家外國500年一遇, 小黃又會唔會質疑...

他們將要經歷制水

無晒水連想洗嗰幾個部位都唔得

唯有互舔

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-8-14 16:57 發表
恭喜恭喜!同契哥美國做得壞事多
默克爾落台之後,成個歐盟做左美國跟班。
傻到加碼制裁俄羅斯,攪到自己人民民不聊生。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-8-14 17:04 發表

唔好呀特朗普撐著呀美國滅亡靠晒佢架
美國政壇傻人多。
少左個特朗普,自有肥蓬頂上。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-8-14 17:07 發表

默克爾落台之後,成個歐盟做左美國跟班。
傻到加碼制裁俄羅斯,攪到自己人民民不聊生。
盟友

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]