• 瀏覽: 23,645
  • 回覆: 125
+4
引用:
原帖由 海記之友 於 2022-8-14 18:26 發表
都冇生意,個個淘寶
佢的咪又係淘寶貨,2-30年前就話買紅蘋果傢俬,而家淘寶買啦

我都唔知原來佢係黃店,以後唔幫襯lu

波叔停追租完全係無聊之作

就算無疫情, 賣傢俬都係好大負累的生意, 斬左傢俬showroom轉做網購, 專注賣家品好捱好多

引用:
原帖由 運籌帷幄中 於 2022-8-14 16:09 發表
找數未? 當日做過撐暴的事, 唔好以為會香港人忘記左.

惠全線分店一連三日派逾3萬麵包 支持暴徒?

https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20190802/s00001/1564751293973/【emily-online】實惠全線分店一連三日派逾3萬麵包-網民讚「真香港人公司」
你嗰時排唔到,所以依家仲咁嬲?

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-8-14 15:32 發表
已到個個都入不溥支 的皆段
食雞蛋⋯食到連隻雞都快要湯掉做餸了

似乎有人想令波波的派錢救x變白費🤫
皮蛋哥咁清楚 你最近都好唔掂咩?

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-8-14 15:37 發表
財務穩健但唔交租,  更可恥!  
黃人本色

引用:
原帖由 rickychan3064 於 2022-8-14 23:49 發表

你嗰時排唔到,所以依家仲咁嬲?
我是正常人. 唔是黑暴/也不是暴徒.

但對於支持黑暴的企業, 應該要嚴罰, 實惠公司是時候找找數了.

而且支持黑暴的公司要找數, 係好合理, 即係食飯要比錢, 借錢要還呢D道理一樣, 唔通食完飯, 要比錢埋單果陣, 你會問老闆係米嬲所以收你錢嗎?

原來係黃店同埋有錢欠業主租, 果然係黃人風範, 有錯一定係人地錯, 明晒....

可以拖當然拖

引用:
原帖由 bonod 於 2022-8-14 23:36 發表
就算無疫情, 賣傢俬都係好大負累的生意, 斬左傢俬showroom轉做網購, 專注賣家品好捱好多
環境差,樓都無人買,

有啲嘢?業主咁快手!🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]