• 瀏覽: 8,780
  • 回覆: 37
+2
好想睇呀星仔做英國首相😁

當今最廢嗰幾個政客都係大媽⋯⋯包括卓慧思,貝爾伯克,馮德萊茵,蔡省長。
仲有剛退位特區首長嗰個

引用:
原帖由 哈哈鏡 於 2022-8-14 09:57 發表
大陰蒂國亞思妹當選到就好喇,以後睇陰國新聞思妹出鏡講嘢唔聽得都有對Big Big波睇吓
發覺ching你開始有啲想同佢做

明顯啊... 阿差怎可能做到大陰首相

係佢就正囉,日落帝國可以變未日帝國👍

歐豬同卓慧思積怨都好深吓
佢上台英國衰到穿煲底

日落帝國,選出個白痴婆 

開始提名時支持度,辛偉誠第二,卓慧思第五,估唔到淨番二人爭會逆轉得咁大

工黨派左6個人選, 下星期全國大約20萬名黨員投其中二人. (但英國有2000萬人喎)

點解小黃人主子都唔係行佢地講的 "真普選" 既?

係米發現自己比人洗左腦呢? 邊個話選舉係人人都會被提名同人人都可以投的?

引用:
原帖由 green2016 於 2022-8-14 09:28 發表
英國執政保守黨黨魁選舉,最新黨內民調顯示,外相卓慧思在已經決定投票取向的450名黨員當中,取得六成一支持,領先前財相辛偉誠22個百分點。 受訪者支持卓慧思的三大原因,包括不喜歡辛偉誠、認為她更值得信賴,以及一直忠於現任黨魁兼首相約翰遜。辛偉誠的支持者就認為,辛偉誠在經濟方面做得更好,在兩名候選人當中...

唔係白人實唔揀你

引用:
原帖由 green2016 於 2022-8-14 09:28 發表
英國執政保守黨黨魁選舉,最新黨內民調顯示,外相卓慧思在已經決定投票取向的450名黨員當中,取得六成一支持,領先前財相辛偉誠22個百分點。 受訪者支持卓慧思的三大原因,包括不喜歡辛偉誠、認為她更值得信賴,以及一直忠於現任黨魁兼首相約翰遜。辛偉誠的支持者就認為,辛偉誠在經濟方面做得更好,在兩名候選人當中...

所以結果一早就知。

預左, 最簡單原因係因為佢係白人, 對家唔係

支持特拉屎 

英國搞咩呀
而家好多國家都無政治人才

引用:
原帖由 gd4860ecc1954 於 2022-8-14 10:04 發表

師兄好重口味下
其實只係46歲,但個樣好似60幾 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]