• 瀏覽: 18,605
  • 回覆: 94
引用:
原帖由 sunvoice 於 2022-8-14 07:42 發表
為咗追巴士,你可以去到幾盡?有車主今日(13日)在社交平台分享其所見所聞,駕車期間見到一名父親與兩女兒追巴士,惟跑到車站...

呢D都可以作為新聞,宜家D記者 ...
一陣追追下追到命條都無嘅時候又會話巴士佬不近人情

香港妓者有幾專業,大家心知啦。

識用九巴apps,就唔駛追得咁辛苦啦

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-8-14 12:16 發表
咁教細路?發生意外點算!
太古城太多儍人
搭車應該抱住 隨緣 的心態
一個有計劃既人點都會預鬆時間

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2022-8-14 12:47 發表
依D都算新聞,証明香港好太平
對井蛙來講放個屁都可以系新聞

勁呀🤷🏼‍♂️💪🏼

引用:
原帖由 Joeycky 於 2022-8-14 08:19 發表
痴線,咆得去下一車站,身水身汗,都用左時間去,不如原地等下一班咪又係時間,起碼唔駛身水身汗。
巴士班次都用咗……分析下啦。

引用:
原帖由 正在始動真陰公 於 2022-8-14 13:01 發表
110巴士超多班次, 你D高尚自私L, 全車等你班冚家, 高尚L雙黃線停車以為自己又拯救了地球,垃圾YC
110除左返工放工外其實好疏下,證明你的大隻講根本無搭過

人地鍾意追巴士,巴士司機好心下一站等埋他們上

引用:
原帖由 sunvoice 於 2022-8-14 07:42 發表
為咗追巴士,你可以去到幾盡?有車主今日(13日)在社交平台分享其所見所聞,駕車期間見到一名父親與兩女兒追巴士,惟跑到車站...

咪係,追巴士都可以做時事新聞,記者真係冇野好寫

引用:

追巴士...

我反而覺得個藍衫真係厚多士,你又知父女係追呢架車?唔俾佢地只係運動跑街?你阻Q住架巴士開呀!

咁辛苦追巴士.

引用:

三父女趁機當做運動就真,
跑多一個站都得~

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-8-14 13:18 發表
我反而覺得個藍衫真係厚多士,你又知父女係追呢架車?唔俾佢地只係運動跑街?你阻Q住架巴士開呀!
無錯啦,要幫人既應該車人地三父女去目的地,而吾係做的自以為偉大但不適當既行為,多幾個呢的傻佬已經世界大亂,如果佢揸住隻船見到有人跑到身水身汗系未又攔截再綁返纜先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]