• 瀏覽: 69,444
  • 回覆: 412
+3
引用:
原帖由 股神陳刀仔 於 2022-8-14 01:24 發表
二對夫婦都係仆街
話唔定都係2019年先識
曱甴天使

道友道姑

Rip😭

引用:
原帖由 股神陳刀仔 於 2022-8-14 01:24 發表
二對夫婦都係仆街
話唔定都係2019年先識
1000蚊交人湊聽落已經唔對路, 買完奶粉都冇晒啦,你估真係冇其他嘢要買

小朋友投錯胎了!可憐呀 

一千掉低個仔比人湊?我信!

手足同天使嘅嘢真係害死人 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-8-14 00:44 發表
大角咀發生謀殺案,一名交由一對夫婦託管的姓鄭3個月大男嬰,今日(13日)凌晨昏迷送院不治,身體多處瘀傷及灼傷,警方調查後拘捕35歲姓葉男報案人及其24歲姓林妻子,兩人涉嫌「謀殺」扣查。
鄭的親生父母今晚返回現場拜祭亡兒,兩人難忍喪子之痛相擁落淚。母親透露於月初因新工作分身不暇,將兒子交由被捕女子照顧,形容對方本性善良,惟指其夫曾涉嫌獨留兒子在家及向其動粗,後悔「我唔應該畀佢湊」。
原文網址: 大角 ...
呢對父母也好不了多少!
又想揾捐錢

BB死在起跑線

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-8-14 00:44 發表
大角咀發生謀殺案,一名交由一對夫婦託管的姓鄭3個月大男嬰,今日(13日)凌晨昏迷送院不治,身體多處瘀傷及灼傷,警方調查後拘捕35歲姓葉男報案人及其24歲姓林妻子,兩人涉嫌「謀殺」扣查。
鄭的親生父母今晚返回現場拜祭亡兒,兩人難忍喪子之痛相擁落淚。母親透露於月初因新工作分身不暇,將兒子交由被捕女子照顧,形容對方本性善良,惟指其夫曾涉嫌獨留兒子在家及向其動粗,後悔「我唔應該畀佢湊」。
原文網址: 大角 ...
成班垃圾mk
比得1000,真係當乞e
無錢又學人生仔,
生出黎又唔自己養
點解d人結婚生仔要儲錢呀,呢d人就搞大左先搵到工,讀唔成書剩係識打交扑野,真係垃圾

兩條道友邊會去工作,肯定攞綜援,別有內情

引用:
原帖由 w4321w 於 2022-8-14 01:30 發表
本身兩個都係社會垃圾嚟,睇新聞之前都估到,點知一睇就真係 , 兩嚿垃圾生個小朋友出嚟, 連一個基本嘅生存環境都冇,等於謀殺咗一條生命。
一睇係大角咀,香港人都應該明白係咩一回事

冇本事生其實真係可以唔生
生出黎又冇本事照顧 連最基本生架所需都比唔到個小朋友
你不如紥撚左佢咪可以無限中出囉

好人有限

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]