• 瀏覽: 69,376
  • 回覆: 412
+3
最無辜係個BB、rip!

引用:
原帖由 股神陳刀仔 於 2022-8-14 01:24 發表
二對夫婦都係仆街
話唔定都係2019年先識
好明顯,而且只會係手joke先可以咁兇殘做呢啲行為行為🤦🏻‍♂️

垃圾父母

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-8-14 00:44 發表
大角咀發生謀殺案,一名交由一對夫婦託管的姓鄭3個月大男嬰,今日(13日)凌晨昏迷送院不治,身體多處瘀傷及灼傷,警方調查後拘捕35歲姓葉男報案人及其24歲姓林妻子,兩人涉嫌「謀殺」扣查。
鄭的親生父母今晚返回現場拜祭亡兒,兩人難忍喪子之痛相擁落淚。母親透露於月初因新工作分身不暇,將兒子交由被捕女子照顧,形容對方本性善良,惟指其夫曾涉嫌獨留兒子在家及向其動粗,後悔「我唔應該畀佢湊」。
原文網址: 大角 ...
無能力應該交比政府,唔應該害死個小朋友

1000元

引用:
原帖由 fiogermi 於 2022-8-14 01:24 發表
成身都係公仔,好人有限
豬肉威

7月命案

BB命苦

如果信輪迴,佢真係前世唔知做錯乜 好在嗱嗱臨又去再投過胎

引用:
原帖由 footballplayer 於 2022-8-14 01:45 發表
全撚部打把啦,害死個bb
一星期才探一次bb,父母根本都唔緊張,唔愛個bb. bb一路好走,阿彌陀佛.

引用:
原帖由 SayYouSayMe 於 2022-8-14 01:36 發表
又染髮又紋身,兩對夫婦都唔似正常人家噃!
X2 

1000蚊
仲係長放人地度,一星期一日去望下
條友係咪傻架?
唔俾錢你都叫做道德綁架、打友情牌
俾,但俾得1000,奶粉錢都唔夠
即係咩意思?

佢話女疑兇係本性善良
我估啦,女疑兇只係唔識拒絕人啫
生父母就明蝦佢,仲係咁矣俾1000蚊就話有俾錢架,唔係無俾呀
咁男疑兇條氣chok住chok住,個b咪遭殃囉(我估)

兩對父母都係pk
生父母賤到一個點
個b早死早超生,對個b嚟講唔完全係壞事

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-8-14 01:33 發表
真係愛鍚兒子的話,係無可能會比友人虐待到如斯情況的,男嬰身體多處瘀傷及灼傷,不是一時三刻做成的
根本係虐俾生父母睇
意思係“呢度照顧唔到架,仲唔帶返去?”

生父母話女疑兇承諾會好鍚個b照顧好個b
呢一句喺成個案情發展好奇怪
女疑兇都同你講男疑兇會獨留個b喺屋,對個b唔好
轉個頭承諾會照顧好?圖乜?圖嗰1000?呵!
目測係生父母逼人承諾:我知你會點點點乜乜乜架呵
咁女疑兇唔識拒絕人,咪唯唯諾諾囉

所以教仔女要教佢地性格強硬啲,拒絕咪拒絕,鏟爆你咪鏟爆你
你夠膽無恥,我就夠膽落你面
等啲老鼠曱甴唔好埋身
否則做天使曱甴甚至殺人犯,真係呢

引用:
原帖由 beelzebub 於 2022-8-14 06:24 發表
如果信輪迴,佢真係前世唔知做錯乜 好在嗱嗱臨又去再投過胎
可能降生咁嘅家庭係孽力造成,咁快走到係佢福報導致

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]