• 瀏覽: 35,225
  • 回覆: 207
  • 追帖: 1
+5
要迫中國射北星之光殺死3億美國人嗎?

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2022-8-13 18:36 發表

我都覺得  郁手 最大機會係金仔
你以為佢有咁蠢?

通過台灣海峽記得通報。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-13 17:15 發表
美國國家安全委員會印度-太平洋事務協調員坎貝爾(Kurt Campbell)8月12日稱,美軍會在未來數週通過台灣海峽、進行標準的空中和海上通行。坎貝爾指

...
那麼中國軍艦到夏威夷附近進行軍演,美國是否表示認可?

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-13 17:48 發表

美國都冇承認台海係中國嘅。
咁點解 老西婆  隻飛機 會行下路
唔直接經南海過去

1. 訓練 機司
2. 太多油, 要浪費
3. 老西婆,要訓覺,太早到,驚嘈醒佢

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-13 18:27 發表

"這次台海危機,有160個國家發聲明支持北京。"

典型假新聞!邊160個國家,喺邊度,幾時發聲明?

Joke of the day!

你睇歐美媒體,當然沒有 160個國家發聲明啦,你繼續自欺欺人吧!

引用:
原帖由 溫暖老練的蔬菜 於 2022-8-13 18:31 發表

咪係囉,唔係話佢老尾主子係世界最大既強國咩?!依家折墮到要夾埋14個國家先敢出街顯擺?!
先攪亂局中東,後攪歐洲經濟,下一步攪亞洲!以日韓為馬前卒

狐群狗黨
解釋: 比喻相互勾結、為非作歹的人。

得道多助

引用:
原帖由 trumbb 於 2022-8-13 18:00 發表

白痴,對國際法,有 白痴的解釋方法,不同於你這解釋。
白痴嘅解釋,正常人要理會?

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2022-8-13 18:46 發表

那麼中國軍艦到夏威夷附近進行軍演,美國是否表示認可?
要入好多次油至去到喎。

引用:
原帖由 trumbb 於 2022-8-13 18:22 發表

你又太過自欺欺人,
這次台海危機,有160個國家發聲明支持北京。
我估,你的全世界 就是 西方 那不過40個國家而己,
地球上另外還有 160個國家,你美爹的媒體沒有報道,你當它們不存在,
基於 自欺欺人的幻覺,很可怕,隨時精神病!
台蛙會在井底話:我唔知!我唔信!中國邊有咁多國家支持?一定係假新聞!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-13 17:48 發表

美國都冇承認台海係中國嘅。
美國認吾認吾緊要它橫豎都係口,最緊要聯合國承認。

今次見到美美要射得出
唔好等人走哂先亂Q咁射

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-13 17:15 發表
美國國家安全委員會印度-太平洋事務協調員坎貝爾(Kurt Campbell)8月12日稱,美軍會在未來數週通過台灣海峽、進行標準的空中和海上通行。坎貝爾指

...
有笨事就去南極軍演啦。我地中華人民太遙遠啦,最多去北美洲。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]