• 瀏覽: 22,506
  • 回覆: 124
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 12345六 於 2022-8-13 12:35 發表

吓,你地日日鬧當年英國賣鴉片害人喎,依家中國呢隻畜生可以瘋狂賣芬太尼販毒就冇問題唔洗同世界各國交代,果然係「中國邏輯」
做黃畜漢奸做到你咁厚顏無恥,真系可惡!幾時去整下個鼻,漂白皮膚呀!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 bystander_2019 於 2022-8-13 14:20 發表

做黃畜漢奸做到你咁厚顏無恥,真系可惡!幾時去整下個鼻,漂白皮膚呀!🤣🤣🤣
應該整大埋條J, 整到大而不硬,咁就同佢無能西爹一L樣喇

引用:
原帖由 12345六 於 2022-8-13 12:35 發表

吓,你地日日鬧當年英國賣鴉片害人喎,依家中國呢隻畜生可以瘋狂賣芬太尼販毒就冇問題唔洗同世界各國交代,果然係「中國邏輯」
何謂瘋狂賣?
事實上中國出口芬太尼同芬太尼原材料必須拎到買家向當地政府申請既批文
同埋有黑名單,禁止賣比有制毒嫌疑既買家
偷雞的話立即拉人封廠
中國係有意識去控制芬太尼產能,避免超過正規醫療所需
(芬太尼本來就係正規醫療既麻醉藥,仲要難以取代)

相反,係美國芬太尼甚至都唔係管制藥物,醫生隨便開
剝隻大牙分分鐘牙醫都開六個星期芬太尼比你

最近幾年美國芬太尼死亡人數大增,因為中國嚴控出口後,來自印度既小作坊產品取代中國既工業產品,安全性大減
芬太尼只好少就足以致命,你問下美國佬點解自己唔管要靠人地管啦,係美國買賣芬太尼都合法架

不過我睇死你又扮睇唔到
戇鳩黃撚就係咁既死款,影衰晒同路人,抵比人地當套套

因為中國係世界最大毒品製造工廠!

引用:
原帖由 sam0010 於 2022-8-12 19:07 發表
一方面撩事鬥非另一方面又話人唔同你合作, 美國真係霸道
中國話:關人卵事。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]