• 瀏覽: 30,634
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
+18
引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-8-11 22:16 發表
2019 年 8 月 11 日反修例示威,報稱擔任義務救護員的女士「K」在彌敦道近尖沙咀警署位置,被疑似「布袋彈」擊中其右眼。今日為事件 3 周年,過往一直代表「K」發聲的網民透過 LIHKG 討論區發帖,公開「K」3 年前由伊利沙伯醫院提供的出院紙。出院紙提及,傷者眼球破裂(ruptured eyeball)、創傷性白內障(traumatic cataract)、面部裂傷(laceration  ...
唔敢告肯定係身有屎啦.

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-8-11 22:16 發表
2019 年 8 月 11 日反修例示威,報稱擔任義務救護員的女士「K」在彌敦道近尖沙咀警署位置,被疑似「布袋彈」擊中其右眼。今日為事件 3 周年,過往一直代表「K」發聲的網民透過 LIHKG 討論區發帖,公開「K」3 年前由伊利沙伯醫院提供的出院紙。出院紙提及,傷者眼球破裂(ruptured eyeball)、創傷性白內障(traumatic cataract)、面部裂傷(laceration  ...
講真!信佢俾警察射中的都係白痴啦!
如2果係真,件事一早俾佢地搞大佢啦!

要追究黑醫護! 

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2022-8-12 09:22 發表

你反對爆眼女去追究。
追咩究? 我唔明你噏咩?

既無打贏把握
又益唔到黑朋律師有着數
告嚟做乜

中咗自己人既流彈點解要警方賠償,搵番真正兇手嘛

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-8-11 22:20 發表
黑暴要告政府、告警察,隨時有神秘大水喉㗎啦,點會因為無法援而停手?
有醫護做証,有法官幫拖,實告得入喎。點解唔告呢?

暴徒沒有好下場

引用:
原帖由 dunbinexy 於 2022-8-12 07:05 發表

個布袋彈射穿眼鏡跟住仲打爆鼻面骨,之後仲要卡住係眼鏡。
真係唔係好合情理力學lor
平果有真實相片

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2022-8-12 16:23 發表

平果有真實相片
see see

引用:
原帖由 vvoy 於 2022-8-12 16:26 發表

see see
平果真實相片太多。你想see乜 野可立即做

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2022-8-12 16:29 發表

平果真實相片太多。你想see乜 野可立即做
爆眼相囉
有無 ?

引用:
原帖由 vvoy 於 2022-8-12 16:32 發表

爆眼相囉
有無 ?
Google 啦

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2022-8-12 17:17 發表

Google 啦
你在#160 #162
說的那個平果
刪除所有資料噃  

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]