• 瀏覽: 31,366
  • 回覆: 176
+18
肥佬過咗數就神隱,其實知道係比自己人打爆所以唔敢出聲

又偷換概念
誤導人當警方整傷你個死八婆

當日人人都知道佢有受傷
但係冇講係咩人整傷
警察要報告就係要証明傷口狀況係咩整成
你又唔比到E家又拎報告出來話冇講大話係傷過
但傷唔可以證明你比警方布袋彈打傷
更可能係比你地曱甴黑暴彈鐵珠打傷啊

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-8-11 22:16 發表
2019 年 8 月 11 日反修例示威,報稱擔任義務救護員的女士「K」在彌敦道近尖沙咀警署位置,被疑似「布袋彈」擊中其右眼。今日為事件 3 周年,過往一直代表「K」發聲的網民透過 LIHKG 討論區發帖,公開「K」3 年前由伊利沙伯醫院提供的出院紙。出院紙提及,傷者眼球破裂(ruptured eyeball)、創傷性白內障(traumatic cataract)、面部裂傷(laceration  ...
根本醫鑊,社工係接觸最前綫,流失最多你諗下點解

佢連合理懷疑都唔成立,就收錢屈我地特區政府騸動國際,入唔到政府之餘,仲比國安法入返叛國罪啦,
唔好話人又屈你呀,你自己柒出離咋,又比鬼佬呃以為攪完有錢收有政治庇護又可以去美國賣國求榮!
點知坐完先去啦!

引用:
2019 年 8 月 11 日反修例示威,報稱擔任義務救護員的女士「K」在彌敦道近尖沙咀警署位置,被疑似「布袋彈」擊中其右眼。今日為事件 3 周年,過往一直代表「K」發聲的網民透過 LIHKG 討論區發帖,公開「K」3 年前由伊利沙伯醫院提供的出院紙。出院紙提及,傷者眼球破裂(ruptured eyeball)、創傷性白內障(traumatic cataract)、面部裂傷(laceration  ...
出院紙之麻
又唔係醫生報告

都袋咗錢走佬、肥佬黎又踎緊,兼公司執鳩笠!邊個俾栗司費!報告公開有撚所謂!做得曱甴都係咁仆街!

乞E護出嘅報告。。。🤔🤔

記得當時冇槍聲 ,直播緊突然一班人口沖上去圍住“爆眼女” , 然後個畫面就睇到“爆眼女” 訓低左 。。之後的事大家都知。。

3年先公開
真奇

引用:
原帖由 rs2754 於 2022-8-11 23:55 發表
頂,黑暴文宣,死不甘心。
又係yahoo, 又懷疑比布袋彈射中隻眼。

但事實係....
我就懷疑並且相信係比暴徒鋼彈珠射爆隻眼。
yahoo黑記死全家

引用:
暴動、打人、放火就要承擔後果,同當年葉繼歡被警察開槍打到殘廢一樣
唔係爆眼就值得可憐,班友一日到黑想偷換概念,只講爆眼但唔講爆眼前做過乜

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-8-11 22:39 發表

佢地已經一敗塗地...
可能已經靜靜返咗嚟香港🤔

只公開出院紀錄,唔夠膽公開醫療報告?

遊花園報告一則,睇完都仲係唔知被咩所傷

證明畀手足近距離鋼珠所傷啦!又衝出嚟柒!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]