• 瀏覽: 8,240
  • 回覆: 42
+3
玩野先鋒,專撩中俄,應該係一條龍公司, 機票,食宿,台詞, 人選 , 聯絡, 記者會

宛仔又過來傾生意?
上次袋錢使晒?

咁既環境去........出場費要double 

唔知果一班立逃犬,見得到菜婆未呢?
此行唔知達成了甚麼目標呢?
係咪高調出訪,低調離開咗呢?
最後,呢一班立逃犬 都唔知去黎做乜,有冇攞d台灣特產「菠蘿、釋迦、蓮霧、石班」返立陶宛推廣販賣呢?

立逃丸又嚟一嘢神助攻

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-8-11 21:23 發表
周日(7日),以立陶宛交通與通訊部副部長Agnė Vaiciukevičiūtė為首的立陶宛代表團訪台,展開為期5天的訪問。今日(11日),中國外交部發言人汪文

立陶宛又嘴炮,佢講左叫歐盟一齊去支持台灣,咪又係自己去。
對上一次是封鎖俄羅斯飛地,歐盟又係唔理佢。

小丑一名。
---
立陶宛議長:願率歐盟同僚訪台民主往來不應被恫嚇
打臉立陶宛? 歐盟:無意封鎖「飛地」 將審查對俄製裁方針

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-8-11 21:23 發表
周日(7日),以立陶宛交通與通訊部副部長Agnė Vaiciukevičiūtė為首的立陶宛代表團訪台,展開為期5天的訪問。今日(11日),中國外交部發言人汪文

跳樑小醜學主子

引用:
原帖由 Cepa 於 2022-8-11 22:27 發表
除了譴責,譴責,譴責外,仲有冇其他實質行動?
加強烈,加嚴勱

見呆灣要用支射只射到100呎高既信號彈............去驅趕係1,000呎高既無人機
唔打咀炮點得

隻呆灣狗唔第一日軍演就出黎講????

就睇下台灣人還可以捱到幾耐

又過台灣攞錢...? 圍島5日點睇...

引用:

看來又要封高雄港

丁屎咁細,挑釁兩大國,自取滅亡!🧐

口交部又再只會打咀砲。班友食好住好抖咁多人工,嘢又做唔好,唔知佢哋有冇羞恥心,覺唔覺得自己愧對同胞呢!

引用:
原帖由 starr 於 2022-8-12 11:53 發表

看來又要封高雄港
封海南島咋?🥺🥺

鍵盤翻頁
左右