• 瀏覽: 4,292
  • 回覆: 20
據美媒報道,當地周三(10日)受暴雨襲擊,美國首都華盛頓特區和馬里蘭州喬治王子縣等地的高速公路、城市街道和地鐵站一度被淹。

美國政府成日周圍搞破壞,忽略本土基建,人民生活係水深火熱之中

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1863244/即時-國際-美華盛頓特區遭暴雨襲擊-街道被淹汽車遭困

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-8-11 17:36 發表
據美媒報道,當地周三(10日)受暴雨襲擊,美國首都華盛頓特區和馬里蘭州喬治王子縣等地的高速公路、城市街道和地鐵站一度被淹。

「人民生活係水深火熱之中」。
冇錯。
華盛頓水深,洛杉磯火熱:
https://www.youtube.com/watch?v=QlS8kbKjAQg

咪好囉用水發電嘛!

點解用襲擊?
又想話中國用氣象武器
好似侵侵問過中國有無能力氣像襲擊美國

美國太正槍擊、火燒、水浸、雷劈果然世界第一

美麗嘅風景線

天滅美國

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-8-11 17:36 發表

中國鄭州呢? 有何高見

天滅美畜!

先幾日至比雷劈,跟手就暴雨成災,真係連個天都唔鍾意佢老美啦!

引用:

美國水災,歐洲就乾到裂,比啲水果邊啦!

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-8-11 22:31 發表

美國水災,歐洲就乾到裂,比啲水果邊啦!
呢d叫攬炒

引用:
原帖由 tom012345 於 2022-8-11 21:35 發表

中國鄭州呢? 有何高見
短時間之內落大量雨水咪會咁咯,
你認為鄭州與DC同級呀?

美國好幾個州近日都大水浸,
肯塔基最嚴重,死咗27人,
連死亡谷都有大水衝落嚟,
可能大家無留意。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]