• 瀏覽: 6,858
  • 回覆: 28
+2
3名休班男警員涉嫌在不同時段,分別與同一名未成年少女發生性行為,並且拍攝對方的色情照片和影片,最終該名少女向社工求助,並

精彩,捉係佢地,玩又係佢地,見到天使雞咁正都忍唔到要落埋條J玩埋一份,東方又係既,全名同樣貌都出晒,想點姐

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220811/bkn-20220811115804063-0811_00822_001.html?refer=hn2

衰11!

又係黑警醜聞, 悶唔悶架?

引用:
原帖由 7218318964 於 2022-8-11 14:10 發表
又係黑警醜聞, 悶唔悶架?
香討唔俾講警察犯罪新聞, 注意啦~

精英👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 天界神兵 於 2022-8-11 14:20 發表

香討已染紅

警隊要檢討審査警員行為操守。 

忠誠勇偽😰

唔講政治,我真係好想政府正視一下警察質素問題。既然香港年青人唔願當差,請在廣東省的大學請人落黎,兩三皮野起薪兼送永居,大把高質中國好男兒肯做,由大學一年級就在廣東的大學開始揀人,到一畢業就落黎入警校。點解仲要請d讀唔成書的毅進學生?呢d人讀唔成書,平時在學校都蝦蝦霸霸,當差唔犯事先奇。

攪到今日咁,黃絲一方是好大責任,你日日向警方抹黑,令警方形像低落,冇後生仔去考,但有冇諗過日常生活中有好多野要靠差佬處理和執法,如果差佬質素太低,人人都會受害,你未爭取到民主,社會已被攪亂

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2022-8-11 14:49 發表
唔講政治,我真係好想政府正視一下警察質素問題。既然香港年青人唔願當差,請在廣東省的大學請人落黎,兩三皮野起薪兼送永居,大把高質中國好男兒肯做,由大學一年級就在廣東的大學開始揀人,到一畢業就落黎入警校。點解仲要請d讀唔成書的毅進學生?呢d人讀唔成書,平時在學校都蝦蝦霸霸,當差唔犯事先奇。

攪到今日咁,黃絲一方是好大責任,你日日向警方抹黑,令警方形像低落,冇後生仔去考,但有冇諗過日常生活中有 ...
我覺得第一件事
叫啲報紙唔好報先
解決發現問題嘅人
無素材就自然無得抹黑, 係咪咁話~?

未夠十六已想同咁多人做,佢都幾大需要啊

引用:
原帖由 天界神兵 於 2022-8-11 14:20 發表

又唔係既,我見呢段報導已經開左幾個貼,而且仲完好喺度,睇黎完全唔係你所講「唔俾講警察犯罪新聞」

可能你個貼入面有淫照所以被刪啫

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-8-12 16:17 發表

又唔係既,我見呢段報導已經開左幾個貼,而且仲完好喺度,睇黎完全唔係你所講「唔俾講警察犯罪新聞」

可能你個貼入面有淫照所以被刪啫
有線link有咩淫照, 不過是旦啦~

引用:
原帖由 天界神兵 於 2022-8-12 16:43 發表

有線link有咩淫照, 不過是旦啦~
貼到刪左,你講乜都得

但一定唔關報導警察犯罪既新聞囉,否則人地幾個帖點解仲生勾勾

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2022-8-11 14:49 發表

攪到今日咁,黃絲一方是好大責任,你日日向警方抹黑,令警方形像低落,冇後生仔去考,但有冇諗過日常生活中有 ...
叫雞揼骨嘅骨精鵬係毅進㗎,遲報選項開支仲叫律政司括免起訴嘅比卡超唔通又係毅進仔咩?
黑狗就係黑狗、偷鮑魚、雞場凸警 、跟蹤鬼妹、插贓嫁禍、打死司機、屈大肚婆咁多醜聞唔通佢哋人人都係毅進仔咩?忠乜鬼誠?勇乜鬼毅吖!黑狗就黑狗啦~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]