• 瀏覽: 4,762
  • 回覆: 15
曾與張竹君一同出席疫情記者會的醫管局女高層莊慧敏,與一名男醫生被指在黃埔一超市偷竊包括刺身等食物,價值逾1600元,兩人被控盜竊罪,案件今(11

兩個垃圾人渣
果然無事

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/802677/醫管局高層莊慧敏與男醫生涉超市偷竊-案押後以商討其他處理方法

一定判佢兩睇醫生了事

黑醫護,慣例,黑暴期間破門而入

黑護死全家!

有乜其它方法?

表面風光喳
好多人係呢幾年已經弄至清倉,欠下巨債
經典有恆太⋯多到多不XX

唔係使乜有人利用個口前日係股市行騙⋯起碼幾百億
赤裸裸的干

千幾蚊刺身咁貴?

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2022-8-11 12:42 發表
有乜其它方法?
肯定唔會有案底, 亦唔會影響佢地兩個份工
當"誤會"

兩個加埋一個月搵廿幾三十萬
然後做埋D野同D越南無業婆一樣
去超市偷貨
笑撚死

已經有女病患任上既潛福利啦,都仲唔滿足

引用:
原帖由 vky11009 於 2022-8-11 16:22 發表

肯定唔會有案底, 亦唔會影響佢地兩個份工

當"誤會"

兩個加埋一個月搵廿幾三十萬, 然後做埋D野同D越南無業婆一樣, 去超市偷貨, 笑撚死
古語云:
刑不上大夫

大夫係Doctor?

兩人天天演出AV作懲罰喇....

9成9守行為,連案底都無,果然係身驕肉貴

cls, 醫生大哂呀?殺人都冇事喇。

商討其他方法她處理,點服眾呀

09年屯門醫院羅仲康醫生非禮女病人罪成入獄九個月,醫委會判停牌一年,緩刑3年,你話係咪cls

唔怪得個個想讀醫

引用:
原帖由 vky11009 於 2022-8-11 12:07 發表
曾與張竹君一同出席疫情記者會的醫管局女高層莊慧敏,與一名男醫生被指在黃埔一超市偷竊包括刺身等食物,價值逾1600元,兩人被控盜竊罪,案件今(11

都話香港有部分人係有特權㗎啦!通常啲醫生律師都係人面獸心。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]