• 瀏覽: 8,013
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 ajax2021 於 2022-8-11 10:54 發表

絕世好問!

2019,曱甴因為馬鞍山商場冇冷氣而離開!

而家肯定大攪事!

支持送落北海餵魚!

之後做法國 rillette du rouen 羅恩魚肉醬

類似
法式肉醬 rillette
https://en.wikipedia.org/wiki/Rillettes

(rillette du mans 勒芒熟豬肉醬,豬肉製成)
所以話你條友一直視人命如糞土,真係冇講錯。

btw,今日又清假?

冬天停止供應暖氣囉,睇下會死幾多人

英國人有福了, 移民去的人同樣有福, 好好享受吧

引用:
原帖由 woltif 於 2022-8-11 09:35 發表

就咁睇,你同你家姐關係真係好差吓,
定係你真係想你家姐死全家,而世伯伯母又好頑固唔立平安紙,到佢地百年歸老後間屋就係你繼承,發達喇!
你識佢?

引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-8-11 20:36 發表

你識佢?
OT 佢在香討定時定候就會講。

大陸已經停電 英國才計劃停電

經濟下年先會好

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2022-8-11 10:04 發表
一年電費4200英磅, 約四萬元港紙,
真係 "濕濕碎"

香港一單限聚令罰款都要五千元,若果一個月接一單罰款,全年罰款都要 六萬元
點解會個個月俾人罰錢?

引用:
原帖由 驅黃行動 於 2022-9-2 10:36 發表

點解會個個月俾人罰錢?
政府要達成罰款指標,自然有方法

所以說,英國電費高企,真係濕濕碎

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2022-9-2 20:17 發表

政府要達成罰款指標,自然有方法

所以說,英國電費高企,真係濕濕碎
自己唔去檢測俾人罰錢係抵死!

引用:
原帖由 驅黃行動 於 2022-9-2 20:18 發表

自己唔去檢測俾人罰錢係抵死!
英國冇呢類罰款,移英是最佳選擇

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2022-9-2 20:19 發表

英國冇呢類罰款,移英是最佳選擇
一個月幾千蚊電費仲慘過罰款

引用:
原帖由 驅黃行動 於 2022-9-2 20:20 發表

一個月幾千蚊電費仲慘過罰款
英國幾千元電費,換來世外桃園生活,而且唔會有嚴苛防疫措施,當然開心

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2022-9-2 20:29 發表

英國幾千元電費,換來世外桃園生活,而且唔會有嚴苛防疫措施,當然開心
窮鬼去到邊度都係窮鬼,唔好咁天真!

引用:
原帖由 驅黃行動 於 2022-9-2 20:31 發表

窮鬼去到邊度都係窮鬼,唔好咁天真!
一張強檢令罰款會導致市民破產!高過英國電費多多聲

窮鬼寧願比英國電費多過比強檢令罰款 💪💪💪

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]