• 瀏覽: 30,501
  • 回覆: 182
+3
引用:
原帖由 unsc 於 2022-8-10 22:25 發表

美國人民太廢根本唔會成功
1. 根本唔敢發動內戰
2. 就算發動內戰都會被CIA即時殺掉或入罪
3. 跟住就冇哂聲氣
政府部門,甚至軍隊入面必定有侵侵支持者,真係內戰,情況會複雜好多,政府仲會亂殺自己人。

美國民主霸權好黑暗呀!
民主既腐敗兩害取其輕!
敗燈技不如人開始無孔不用奇技,全方位抺黑揪後算帳啦!

引用:
原帖由 都沒有 於 2022-8-10 23:04 發表
係唔係「革命」,今次揀乜嘢顏色?
紅同藍啦,美國旗由紅白藍組成,而白色代表投降,得紅藍揀。

引用:
原帖由 getoff123 於 2022-8-10 23:54 發表

美國人真係好on9, 如果憲法話每日要食一舊屎仲要大叫好好食呀, 我估佢哋都會冇腦跟
聰明人唔食~

儍仔會食~

引用:
原帖由 赤共 於 2022-8-10 21:09 發表

咁咪同共產極權一樣有邊個共產極權唔係顛覆自己國家㗎
你熟悉共產主義國家點運作咩? 社會主義同共產主義你都未識分啦!!唔識歷史就去讀下書啦!君主專制國家唔推翻自己國家原本政權嗎?? 老尾唔係最叻去推翻政權咩? 
好心你去讀下書啦!學人出嚟掉書包

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2022-8-10 22:05 發表

你即喺話美國都喺共產極權國家?
師兄,呢條友識條鐵咩? 民主國家及君主主義國家無推翻自己國家政權咩? 佢讀下書先啦!

手足會唔會去支援?

侵侵真係要為美式民主捍衛言論自由! 發表意見批評現任總統及內閣成員就被FBI抄家! 而且侵侵言之有物,自拜花登上任以來,老尾外交政策及國內民生如同第三世界!
侵侵只係講出事實!
其實Civil War 真係有需要

引用:
原帖由 se7endays 於 2022-8-11 07:11 發表

你熟悉共產主義國家點運作咩? 社會主義同共產主義你都未識分啦!!唔識歷史就去讀下書啦!君主專制國家唔推翻自己國家原本政權嗎?? 老尾唔係最叻去推翻政權咩? 
好心你去讀下書啦!學人出嚟掉書包
19年果時, 最低層嘅打雜,個個都變成政治家。

引用:
原帖由 lclau2011 於 2022-8-10 23:11 發表

吊,即係你口中既自由尾國同你最憎既中共一樣,甘你成日話中國把L咩!DLLM白痴仔
佢識條鐵咩!

拜登派出東廠陷害特朗普,可能運了很多所謂的“最高機密”文件去特朗普家。 

引用:
原帖由 赤共 於 2022-8-10 21:09 發表

咁咪同共產極權一樣有邊個共產極權唔係顛覆自己國家㗎
咁話你主人,小心FBI拉你

查案要問,侵侵最近得罪咩人??幾日前,侵侵鬧過西西去台灣,幫中國實現夢想....

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-8-10 21:34 發表

係咪內戰架 支持你架 我愛浸浸
內戰再加獨立,解決埋鎗械問題

支持浸浸,為公義打內戰,互擲核彈。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]