• 瀏覽: 30,491
  • 回覆: 182
+3
直頭要分南美國同北美國,支持發動內戰,快啲開戰

內戰咁happy

引用:
原帖由 百川歸海 於 2022-8-10 20:28 發表
美國人癲起上來自己國家都要搞
香港有班漢奸咪一樣

引用:
原帖由 Bakadono 於 2022-8-10 21:15 發表
美國憲法寫明美國人擁有槍械合法,就係國民可用槍械推翻政府~
如果唔係策反到成建制美軍,呢d民間民兵組織對警察或者有重大威脅,如果再上升一級出動國民警衛軍連坦克飛機都有裝備,不過如果侵侵煽動到全國性民兵組織同時作反,加上部份極右翼或白人自上主義思想美軍叛亂,咁就有睇頭

我記得早幾個月前 已經話美國會進入內戰
果時吹就係咁吹 但都覺得機會唔大
直到之後德州想搞獨立公投
已經開始聞到陣味

好喇 直到而家 拜登係呢個時間點發動狙擊侵
明顯就係要為11月期中選舉 打擊共和黨聲勢
同時亦要斷侵既翻兜路

拜登基本上要經兩院既野 已經走完
剩返既 無乜可能係休會前搞得掂
所以就揀呢個時候出手

由呢一刻開始 直到拜登下台
民主共和兩黨將進入激烈內鬥
有趣既係 黎緊期中選舉 兩院都俾共和黨奪回
我敢保證 拜登一定無一晚訓得著
佢身邊既人一定會一個一個俾清算

要知道 阿富汗撤軍單野 仲未有人出黎祭旗
而其他拜登推既法案 一定會俾共和黨係咁卡

總之 好戲在後頭

提示: 違規內容已被屏蔽
內戰講到依家影都冇

拭目以待🤭

美國手足即刻抄架撐去幫拖啦,讓美麗的風景線再次出現😂

美國內戰。十分想看。

引用:
原帖由 Bakadono 於 2022-8-10 21:15 發表
美國憲法寫明美國人擁有槍械合法,就係國民可用槍械推翻政府~
美國人真係好on9, 如果憲法話每日要食一舊屎仲要大叫好好食呀, 我估佢哋都會冇腦跟

支持

引用:
原帖由 unsc 於 2022-8-10 22:25 發表

美國人民太廢根本唔會成功
1. 根本唔敢發動內戰
2. 就算發動內戰都會被CIA即時殺掉或入罪
3. 跟住就冇哂聲氣
補充少少,CIA專負責國外其他地區攪屎棍特別任務,美國本土喺由國土安全部負責,你#2應該喺United States Department of Homeland Security(縮寫:DHS)執行任務

支持德州獨立,德州民族自決

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]