• 瀏覽: 21,453
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 thtang 於 2022-8-10 17:41 發表
好心一係打一係就收檔, 做咁多野污染環境又晒錢, 攞d錢去救下經濟仲好啦, 幾多人因為要清0仲捱緊。 人地唔會因為你圍佢就驚你, 都係繼續咁過, 除左好似自己開心d, 有咩實際意思
西婆搞事在先你唔問下有咩意義? 議長喎,咁屎忽鬼去管人地內政?美國超級通脹解決左咩?佢自己選區零元購唔使理呀?佢d選民投票俾佢去撩事鬥非㗎?

佩建國繼續演好特定角色

引用:
原帖由 vvoy 於 2022-8-10 16:16 發表

咁美國派專機
送佢噃
仲有帶埋個仔一齊坐專機㖭

引用:
原帖由 CS601P 於 2022-8-10 14:43 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi)出訪台灣後接受傳媒訪問時表示,率領代表團前往台灣,是遵循總統拜登的印太政策,並指到訪台灣的行程絕對值得,不能讓北京孤立台灣。

...
正臭西

引用:
原帖由 CS601P 於 2022-8-10 14:43 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi)出訪台灣後接受傳媒訪問時表示,率領代表團前往台灣,是遵循總統拜登的印太政策,並指到訪台灣的行程絕對值得,不能讓北京孤立台灣。

...
兩條友就死,所以聽撒旦話做事

佩助攻內地封島,台灣捐失天文數字,條數太大,唯有推落拜登到

比個機會阿爺加快統一大業,真係多謝晒西婆婆!

拉個痴呆老人家落水,想佢浸死

要拖埋痴呆登落水,背後一定俾人插到飛起

美國3億人口加埋盟友7 億人口市場,想搶奪世界餘下幾十億人口資源

本來諗住可以戴住光環退休,依家知道瀨咗嘢,仲唔拿拿冧推隻鑊比呆登

引用:
原帖由 123火車頭 於 10-8-2022 10:17 PM 發表
要拖埋痴呆登落水,背後一定俾人插到飛起
=================
侵侵開佐第一插啦..
她FEEL到陸續有來,就急急卸落敗登身上...
女人本色,有威就自己一個領,有鑊就拉埋人一齊揹....

引用:

...
好啦!去完啦!叻啦!
咁……其實對台灣有咩得著?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]