• 瀏覽: 21,477
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
+4

🤣🤣🤣

引用:
原帖由 qscwdvef 於 2022-8-10 16:48 發表
咁把炮就係起行之前講啦,宜家先講有 L 用咩
佢而家冚家被制裁,感覺好冤枉,明明係敗燈暗示佢去馬,出咗事當然要拉人落水

西西講得出做得到👍👍真係女中豪傑、巾幗不讓鬚眉💪💪💪💪

大陸等呢個小題好耐了。

引用:
原帖由 海灣失控的考試 於 2022-8-10 18:27 發表
你講緊家吓解放軍台海演練呀?
唔係武統左?,仲演

👍🏿中國統一英雄

貓捉老鼠,武統未必要急於一時,打吓咀炮先方有玩意,孫子兵法亦有此用,孔明借箭有看嗎?人家講吓你就當真?唔怪得香港咁多遍案成功啦?

拜登自己都唔記得呀

輸錢啦
傻佩西

引用:
原帖由 CS601P 於 10-8-2022 02:43 PM 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi)出訪台灣後接受傳媒訪問時表示,率領代表團前往台灣,是遵循總統拜登的印太政策,並指到訪台灣的行程絕對值得,不能讓北京孤立台灣。

...
===========
點解傳媒不反問阿婆,官方公佈她的行程沒有台灣,拜登及國防都稱她去台灣是私人決定...
咁....究竟誰人決定去台灣呢...拜登定系她...睇下她點問...

引用:
原帖由 chatjai 於 10-8-2022 06:43 PM 發表
老太婆坐空軍飛機去台灣,當然是美國的政策。軍機來,軍事回應,也合情合理。
老西婆乘軍機是官方外訪,不過官方公佈行程沒有台灣,拜登及國防都不建議她去台灣,去不去台灣是私人之事..
而家她攪出個大頭佛就不斷拖埋其它人落水,

而家至黎心虛。。。笑左

看到尾腳佬什麼臉子也沒有,更把責任推向他人互相指摘,真心是可憐人,丁蟹的結局快到了,看看那個小弟比佢掉落街先!!!

引用:
原帖由 CS601P 於 2022-8-10 14:43 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi)出訪台灣後接受傳媒訪問時表示,率領代表團前往台灣,是遵循總統拜登的印太政策,並指到訪台灣的行程絕對值得,不能讓北京孤立台灣。

...
仲出嚟hea即係未俾華爾街班老友記夾爆廠啦??一於今晚加碼!!
西西中資銀行都諗得過架

「遵循拜登印太政策」
民主 就係 要識得點 甩鍋!
不過今次點甩都冇用,中國已經宣布制裁了!
佢老美條配落西 想兜都兜唔返架喇,政治生涯必定玩完!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]