• 瀏覽: 20,566
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
+4
狗咬狗骨

引用:
原帖由 billyfung11 於 2022-8-10 15:37 發表
話黎就黎,話走就走
咩面都無曬
係, 仲話咩抗中保台, 台海中線無都唔敢出聲,  導彈都穿越台中仲話無穿起. 軍演期間只係得咀炮連阻欄都唔敢

堅決反對、強烈抗議!
妄顧事實、一切後果由美方負責!🤭

引用:
原帖由 jksoswow 於 2022-8-10 17:05 發表

係, 仲話咩抗中保台, 台海中線無都唔敢出聲,  導彈都穿越台中仲話無穿起. 軍演期間只係得咀炮連阻欄都唔敢
發射信號彈以作示警   

搵隻老鬼過橋都無用!直系親屬都被制裁了!

引用:
原帖由 CS601P 於 2022-8-10 14:43 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi)出訪台灣後接受傳媒訪問時表示,率領代表團前往台灣,是遵循總統拜登的印太政策,並指到訪台灣的行程絕對值得,不能讓北京孤立台灣。

...
鬼話連篇的妖國👿
 Fuxker American🖕

個主持,有無問佢,
今次亞洲之行,個基金增長咗幾多?
比中國 制裁咗之後,佢老公點樣 屌柒佢??

閪婆、敗登互相卸膊

袋咗錢
講嘢都大聲D
交足戲

拉埋拜登落水.

引用:
原帖由 billyfung11 於 2022-8-10 16:43 發表

係呀台灣省
佩洛西揸咩入境中國架
回鄉卡?😶
儍仔~你估回鄉證係人都有?我就買你無嘞!🤗

c人拜訪,關拜登咩事

美畜任由呢啲廢老揸莊,應該離滅國日子不遠矣

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-8-10 15:47 發表

日日都又飛機又軍艦,話來就來,過晒中綫,話走就走,飛彈過埋"盟友"頭頂,劣根號依然不發一言,堅如磐石郁都唔郁,“超級大國”真係乜面都冇曬
"超級大腳" 就有,黃腫腳,不消蹄。

好心一係打一係就收檔, 做咁多野污染環境又晒錢, 攞d錢去救下經濟仲好啦, 幾多人因為要清0仲捱緊。 人地唔會因為你圍佢就驚你, 都係繼續咁過, 除左好似自己開心d, 有咩實際意思

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]