• 瀏覽: 21,473
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-10 16:27 發表

拜登琴日新聞都重係話西西自己決定
2個都80+ la......
西西自己渣飛機
奈佢唔何

引用:
原帖由 touya08 於 10-8-2022 04:09 PM 發表

「佩洛西:訪台是遵循拜登印太政策」??? 阿婆老人痴呆 敗燈叫咗好多次你唔好去, 國防長官都係咁講. 阿婆想推波
==============
侵侵發炮批評她,她知道陸續有來,就拉埋拜登落水.
女人本色,認威就自己一個,有事就拉多幾個...

引用:
原帖由 vvoy 於 2022-8-10 16:30 發表

西西自己渣飛機
奈佢唔何
又識兜路果下好野
經南海3粒鐘......兜菲律賓6粒鐘

兩個老人80+,痴痴呆呆,就算冇長新冠,都開始有腦退化症啦!

西西,登登,痴痴呆呆🤣🤣🤣

引用:
原帖由 CS601P 於 2022-8-10 14:43 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi)出訪台灣後接受傳媒訪問時表示,率領代表團前往台灣,是遵循總統拜登的印太政策,並指到訪台灣的行程絕對值得,不能讓北京孤立台灣。

...
佩臭西咬敗登, 狗咬狗骨

引用:
原帖由 bystander_2019 於 2022-8-10 16:34 發表
兩個老人80+,痴痴呆呆,就算冇長新冠,都開始有腦退化症啦!
臨老先衰鑊金

引用:
原帖由 touya08 於 2022-8-10 16:09 發表

「佩洛西:訪台是遵循拜登印太政策」??? 阿婆老人痴呆 敗燈叫咗好多次你唔好去, 國防長官都係咁講. 阿婆想推波
兩個扯貓啫,佩洛西坐軍機出訪就可以知道得到白宮嘅支持,如果白宮唔支持佢去台灣,白宮大可以命令機師唔飛台灣,拜登又詐病第二次確診covid 19,兩個老餅唱雙簧目的係測試大陸嘅底線,依家測出嚟了,海峽中線冇咗,台灣領海領空都冇埋,導彈響台灣人頭頂飛過。

鬼打鬼

老登又話佢私人決定,唱雙簧

引用:
原帖由 billyfung11 於 2022-8-10 15:37 發表
話黎就黎,話走就走
咩面都無曬
你講緊台灣省?🤭

引用:
原帖由 CS601P 於 2022-8-10 14:43 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi)出訪台灣後接受傳媒訪問時表示,率領代表團前往台灣,是遵循總統拜登的印太政策,並指到訪台灣的行程絕對值得,不能讓北京孤立台灣。

...
彈番個波拜登???

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-10 16:36 發表

臨老先衰鑊金
之后要看老尾核動力棺材系咪夠膽嚟呆彎攪事,看系咪想同中國開拖!🧐

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2022-8-10 16:38 發表

兩個扯貓啫,佩洛西坐軍機出訪就可以知道得到白宮嘅支持,如果白宮唔支持佢去台灣,白宮大可以命令機師唔飛台灣,拜登又詐病第二次確診covid 19,兩個老餅唱雙簧目的係測試大陸嘅底線,依家測出嚟了,海峽中線冇咗,台灣領海領空都冇埋,導彈響台灣人頭頂飛過。
無錯!唱雙簧但把全部責任推落快退休老婦身上

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]