• 瀏覽: 59,007
  • 回覆: 85
+42
引用:
原帖由 巴黎三零西 於 2022-8-10 19:12 發表

我問你大6啊?歐乜九野洲啊?歐洲有,代表大6應該有?大6有,咪即係仆街囉,咪即係退步囉,改革開放前甚至文革前大6冇架,D細路周街走,冇大人睇住,定時定候就識走番屋企食飯,D大人唔會擔心佢地比人拐左去,依家幾撚多細路比人拐,咪退步囉,明未啊柒碌。
你啲文宣好撚勁啊👍🏻👍🏻
呢兩年你去過歐洲咩?🤣
大陸啦😂
你五年有返去睇過咩?井🐸
歐洲台灣30幾年冇變過!
係你啲戇鳩連登曱甴喺度打飛機姐😂🤣😂🤣

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 巴黎三零西 於 2022-8-10 19:22 發表

總之國家進步係事實,人民質素退步亦係事實,我早年係大6落黎,最清楚。
有冇去親眼親身去睇過,喺度打飛機做乜鳩啫你?
幾年啦你!留喺度咁不滿做乞兒早日移民啦不如😉

引用:
原帖由 taikonautxyz 於 2022-8-10 19:25 發表

大陸人真係冇乜教養!郁吓就DLLM!
DLLM 連登曱甴好事我屌你老味🖕🏻🖕🏻
https://hk-protest.com/

引用:
原帖由 巴黎三零西 於 2022-8-10 19:26 發表

其實我乜柒都唔使同你講,只同你講大6拐賣兒童呢個話題,足以收你皮。
乜你覺得痛恨大6拐賣兒童就係黃屍甴曱?講既野就係文宣?你走去大6隨街問個人對拐賣兒童既睇法,我諗你會覺得佢地個個都係甴曱。
世界五分之一?我同你講冇?
原來歐洲美國冇喎🤣🤣
曱甴神邏輯👍🏻👍🏻🤣😂

引用:
原帖由 巴黎三零西 於 2022-8-10 19:29 發表

我覺得唔啱既咪吊囉,甴曱破壞香港,抵吊,小粉紅盲目唱好祖國,忽略陰暗面,抵吊。
我有錯咩?你叫我走?咁你夠吊D你唔中意既人啦,你唔走?
你條冚家剷我今日識你咩?🤣🤣
三年啦!風向文宣所謂和你飛!
我真係屌你

引用:
原帖由 巴黎三零西 於 2022-8-10 19:29 發表

我覺得唔啱既咪吊囉,甴曱破壞香港,抵吊,小粉紅盲目唱好祖國,忽略陰暗面,抵吊。
我有錯咩?你叫我走?咁你夠吊D你唔中意既人啦,你唔走?
我走咗冇人同你玩🤣
又睇唔到你嗰啲手足個個月咁有幾隻三四年🫣
我都唔知幾撚開心🤣😂個個月都開香檳🍾😂😂

引用:
原帖由 Popochina9 於 2022-8-10 19:39 發表
fake news
點解會係假新聞呢?
真㗎!
不過全世界都有⋯
只不過西方媒體香港買茜媒體特別鍾意放大姐!
麻煩你記住,全世界每五個人就有一個中國人😉

引用:
原帖由 巴黎三零西 於 2022-8-10 19:38 發表

樣樣都要親眼看親身體驗先至係真實?咁你日吊夜吊歐美,有有親眼見先?
我都有吊特朗普,拜登,吊菜英文台獨,我冇親眼見喎,我睇電視同傳媒咋,原來要親眼見先吊得,咁我係咪吊錯左?怪錯左佢地?
雖然你換咗個頭像😉
都係鍾意搬龍門歪曲事實一條撚樣🤣🤣
台灣省人講㗎🫣

引用:
原帖由 巴黎三零西 於 2022-8-10 19:46 發表

同樣道理,我走左冇人吊你班濕九小粉紅。
奇怪,如果我係手足,點解冇手足上黎支援我既?
屌要分先後嘅?
三年又三年!
屌撚咗你條冚家剷先啦🤣🤣

引用:
原帖由 巴黎三零西 於 2022-8-10 19:47 發表

你錯了,文革前既中國人,真係熱心幫助人。
尋日live你契老竇人民又如何呢?

https://youtu.be/rmPbVg4ZZfI

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-10 19:51 發表

收皮嘅係你
全球都有拐賣兒童
十年八年前爆出嘅暗網,裡面嘅影片受害人幾多係亞洲人?
如果中國嘅拐賣兒童咁讓你“痛心疾首”,咁暗網嗰啲瘋狂級血腥暴力點解你無動於衷?
因為唔係中國人無討論價值?

仲有早幾年嘅富豪淫媒單嘢,唔爆出嚟,你仲以為外國無呢啲,事件結果係點?上流人士乜事都無,坐監嘅係淫媒,死嘅都係淫媒
仲有韓國n號房,明星嘅被逼免費性服務,如果唔係女星自殺,都爆唔到出嚟,結果係點?
名流政 ...
C兄,呢條X X兩年幾啦!
佢條撚樣好識鼻敏感字句😡
如果唔係我一早舉報咗佢啦

引用:
原帖由 巴黎三零西 於 2022-8-10 19:54 發表

我換乜頭像啊?我從一而終就係呢個頭像,咪懶係了解我啦,不如你繼續深入D去了解下,睇下我既風格係點好過啦,我吊你班小粉紅吊到咁入肉,比你地圍,從來冇見過一個甴曱入黎撐我,從來只係單打獨門,諸葛亮舌戰群儒,就知乜事啦,係你懵柒柒。
係咩?呢條撚樣帶風向嘢曱甴!
仲同我講單打獨鬥?
你真係勁呀👍🏻
識得避忌😉
不過返咗嚟又同你玩過啦😌
小心啲啦你杏仁家產😂😂

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2022-8-10 20:01 發表
唔理香港黃藍,我所有D來香港的女性朋友都唔仲意內地男人,出晒名粗暴
係咩?你女朋友應該識咗600,000,000中國男人喎🫣
真係恭喜🎉🍾

引用:
原帖由 巴黎三零西 於 2022-8-10 20:02 發表

其實你知唔知我表達緊乜?係文革前冇拐賣兒童,文革後甚至改革開放後出現大量拐賣兒童,所以退步左,明未啊柒頭。
關歐美乜撚野事啊?人地有,代表我地要有?我有講過歐美冇?
除咗文革唔識講啦咩?🤣🤣
2019年呢?親眼睇到喎🫣
文革你有親眼睇到咩?
https://hk-protest.com/

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]