• 瀏覽: 4,314
  • 回覆: 41
引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-8-10 13:50 發表

你真係不明白其中的重點。這情況就好像莫斯科號被擊沉一樣,不是兩個村落反擊的事。
烏克蘭在克爾松失陷後是理論上是沒有能力射到去克里米亞,美國軍援(已公佈)也沒有這樣的射程。
今次能精準打擊這些軍事設施,烏克蘭也不可能萬彈齊發,而是精準打擊。S400防唔到村落正常,連軍事重地都防唔到,咁S400.  能做什麼?
用阿富汗做例子更搞笑,美軍撤後撘利班先敢大規模反擊,美軍一日在阿富汗,㙮利班只敢 ...
有咩證據證明係空中打擊?
更大可能係烏軍滲透小組或事故造成
而且並冇造成重大損失

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-8-10 13:50 發表

你真係不明白其中的重點。這情況就好像莫斯科號被擊沉一樣,不是兩個村落反擊的事。
烏克蘭在克爾松失陷後是理論上是沒有能力射到去克里米亞,美國軍援(已公佈)也沒有這樣的射程。
今次能精準打擊這些軍事設施,烏克蘭也不可能萬彈齊發,而是精準打擊。S400防唔到村落正常,連軍事重地都防唔到,咁S400.  能做什麼?
用阿富汗做例子更搞笑,美軍撤後撘利班先敢大規模反擊,美軍一日在阿富汗,㙮利班只敢 ...
其實你係蠢 真係唔明白點解 赫爾松雖然失陷 但係境內外仲有火箭炮之類嘅武器 能夠打到克里米亞一啲都唔出奇 究竟喺邊度發射有冇公佈 喺邊度發射先係重點 唔公佈講乜都冇用 唔通俄羅斯會怕咗 就唔進攻 你咪傻啦 至於美國 打咁多年都打唔贏塔利班 要搞到自己撤退 你竟然當係贏咗 咁我都冇你辦法 而家嘅結局就係美國敗走阿富汗 全世界都咁講 你竟然唔承認 你嘅諗法 真係獨特

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2022-8-10 13:54 發表

其實你係蠢 真係唔明白點解 赫爾松雖然失陷 但係境內外仲有火箭炮之類嘅武器 能夠打到克里米亞一啲都唔出奇 究竟喺邊度發射有冇公佈 喺邊度發射先係重點 唔公佈講乜都冇用 唔通俄羅斯會怕咗 就唔進攻 你咪傻啦 至於美國 打咁多年都打唔贏塔利班 要搞到自己撤退 你竟然當係贏咗 咁我都冇你辦法 而家嘅結局就係美國敗走阿富汗 全世界都咁講 你竟然唔承認 你嘅諗法 真係獨特
其實你係蠢,一般自攜式(即係遊擊用的那種)唔會有咁長射程,除非他們能突破邊防進入克里米亞。
仲有,我無話俄羅斯怕,只係話俄羅斯的s400言過其實。
美國敗走,美軍在的一日,㙮利班不敢發動大規模反攻係事實。
我原本以俄羅斯軍點差都可以在戰場擊敗烏軍,最多重蹈美蘇在阿富汗的命運,佔領後因應付遊擊隊成本太高而要走人。點知俄羅斯軍咁都做唔到。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-8-10 14:34 發表

其實你係蠢,一般自攜式(即係遊擊用的那種)唔會有咁長射程,除非他們能突破邊防進入克里米亞。
仲有,我無話俄羅斯怕,只係話俄羅斯的s400言過其實。
美國敗走,美軍在的一日,㙮利班不敢發動大規模反攻係事實。
我原本以俄羅斯軍點差都可以在戰場擊敗烏軍,最多重蹈美蘇在阿富汗的命運,佔領後因應付遊擊隊成本太高而要走人。點知俄羅斯軍咁都做唔到。
其實你真係蠢到冇人有 究竟嗰支火箭跑喺邊度發射都唔夠膽講 可能係俄羅斯自編自導自演呢 你估淨係美國識呢啲嘢咩 洗衣粉 你以為我羅斯會重滔美國覆轍 就更加蠢到冇人有 俄羅斯佔領咗每一個地方 都會畀居民選擇加入俄羅斯國籍 烏克蘭東部大部分人都係識俄羅斯語言 親俄羅斯 同美國打阿富汗根本完全兩回事 美國會唔會畀阿富汗人有美國國籍 所以我哋見到烏克蘭東部 冇乜反俄羅斯嘅行為 同阿富汗根本兩回事 你係蠢定係唔明白啦

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2022-8-10 14:44 發表

其實你真係蠢到冇人有 究竟嗰支火箭跑喺邊度發射都唔夠膽講 可能係俄羅斯自編自導自演呢 你估淨係美國識呢啲嘢咩 洗衣粉 你以為我羅斯會重滔美國覆轍 就更加蠢到冇人有 俄羅斯佔領咗每一個地方 都會畀居民選擇加入俄羅斯國籍 烏克蘭東部大部分人都係識俄羅斯語言 親俄羅斯 同美國打阿富汗根本完全兩回事 美國會唔會畀阿富汗人有美國國籍 所以我哋見到烏克蘭東部 冇乜反俄羅斯嘅行為 同阿富汗根本兩回事 你係蠢定 ...
咁你真係蠢到。。。
你有睇過啲片,好明顯係炸左軍火庫或燃料庫的表現。在戰爭其間,在戰場前綫附近自編自導自演炸自己的軍火庫或燃料庫?覺得自己前綫炸彈太多,而自爆緊啲?
重有,我都信烏東有人自願入俄羅斯,不過都有唔少極抗拒俄羅斯,做敵後遊擊隊。

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-10 13:53 發表

有咩證據證明係空中打擊?
更大可能係烏軍滲透小組或事故造成
而且並冇造成重大損失
有報導指,呢次突襲,可能係俄軍入侵行動以來,空軍損失最慘重的一天,唔知你點理解"並冇造成重大損失"?

呢次突襲,除了俄軍,連俄羅斯喺克里米亞渡假嘅人民都嚇破膽,即時走人!海馬斯呢次威盡烏克蘭!

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-8-10 14:52 發表

咁你真係蠢到。。。
你有睇過啲片,好明顯係炸左軍火庫或燃料庫的表現。在戰爭其間,在戰場前綫附近自編自導自演炸自己的軍火庫或燃料庫?覺得自己前綫炸彈太多,而自爆緊啲?
重有,我都信烏東有人自願入俄羅斯,不過都有唔少極抗拒俄羅斯,做敵後遊擊隊。
你真係蠢到頂你唔順呀 做戲都做全套啦 唔通炬咗個空地咩 裏面有啲乜嘢你識條鐵 仲有呀 你話烏克蘭妹攞返東部嘅領土根本就唔使諗 已經有俄羅斯國籍居民根本唔會贊同 你叫我羅斯賣咗烏克蘭東部的居民 根本冇可能 你啲分析真係狗屁不通

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2022-8-10 15:15 發表

你真係蠢到頂你唔順呀 做戲都做全套啦 唔通炬咗個空地咩 裏面有啲乜嘢你識條鐵 仲有呀 你話烏克蘭妹攞返東部嘅領土根本就唔使諗 已經有俄羅斯國籍居民根本唔會贊同 你叫我羅斯賣咗烏克蘭東部的居民 根本冇可能 你啲分析真係狗屁不通
做戲做全套,損失咗四十幾架戰機、直升機及運輸機,成本都好高吓!俄軍都幾闊佬,咁就唔見咗幾億美金!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-10 14:56 發表

有報導指,呢次突襲,可能係俄軍入侵行動以來,空軍損失最慘重的一天,唔知你點理解"並冇造成重大損失"?

呢次突襲,除了俄軍,連俄羅斯喺克里米亞渡假嘅人民都嚇破膽,即時走人!海馬斯呢次威盡烏克蘭!
1450果啲井底報導呀?
你吹烏軍滲透小組所為都正路啲
吹海馬斯
咁你即係擺明唔識

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-10 15:33 發表

做戲做全套,損失咗四十幾架戰機、直升機及運輸機,成本都好高吓!俄軍都幾闊佬,咁就唔見咗幾億美金!
乜嘢導彈咁犀利呀 四十幾架戰機 直升機 睇嚟要集束炸彈先可以喎 咁喺邊度發射架 唔係咁都唔知呀

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2022-8-10 15:49 發表

乜嘢導彈咁犀利呀 四十幾架戰機 直升機 睇嚟要集束炸彈先可以喎 咁喺邊度發射架 唔係咁都唔知呀
咩叫突襲啊!啲機放晒喺地面,任人射,仲有彈藥庫呢!

俄羅斯呢刻都唔敢承認有呢次突襲,否則軍心散晒!烏克蘭方面見俄羅斯唔認,索性大家都唔認呢次突襲!

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-10 15:45 發表

1450果啲井底報導呀?
你吹烏軍滲透小組所為都正路啲
吹海馬斯
咁你即係擺明唔識
戰果最重要!

你識用甚麼武器?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-10 15:56 發表

咩叫突襲啊!啲機放晒喺地面,任人射,仲有彈藥庫呢!

俄羅斯呢刻都唔敢承認有呢次突襲,否則軍心散晒!烏克蘭方面見俄羅斯唔認,索性大家都唔認呢次突襲!
十問九不知
只係識亂作亂吹
1450到底知唔知咩叫獻醜不如藏拙呢?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-10 15:58 發表

戰果最重要!

你識用甚麼武器?
又改口講"戰果最重要"啦?
1450到底有咩野係識架
講戰果
咁俄軍每日都大規模轟炸烏軍前線陣地
係唔係更應該吹上天呢?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-10 15:58 發表

十問九不知
只係識亂作亂吹
1450到底知唔知咩叫獻醜不如藏拙呢?
亂吹亂作,不及你,用假訊息當真實故事!

克里米亞空軍基地係咪遇襲?如果唔係,我就亂吹亂作!如果係,你就就亂吹亂作!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]