• 瀏覽: 39,142
  • 回覆: 183
+2
引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2022-8-10 12:16 發表
黑社會越來越猖狂,究竟香港警察那兒去了?
黑社會也有愛國的。
細佬仔交,唔好打到其他人,無問題。

引用:
原帖由 yuk777044 於 2022-8-10 12:26 發表
打佢老母
打佢, 定打佢老母...講清楚D.
唔係手腳就打你.

引用:
原帖由 Aasia 於 2022-8-10 09:36 發表
尖沙咀周日凌晨(7日)發生街頭毆鬥事件,約廿人拳打腳踢及擸架生圍毆兩男,傷者蜷伏倒地無力反抗。網上近日流傳數段影片,可見在尖沙咀金巴利道一

...
手足又玩私了

自從有黑暴後,香港多咗呢的私了

老豆話,2019後,治安倒退50年

引用:
原帖由 nicekate 於 2022-8-10 14:25 發表

自從佔中都有黑社會撐枱,佢哋個膽而經好大。係時候阿爺出手收佢哋皮!挾佢哋幾個大佬上內地,睇吓仲惡唔惡得出樣。
呢樣真!古惑仔多數咩年紀人士?睇片已知肯定好多都係政治立場黃人,不過黃屍實會屈古惑仔多數是藍人

珍惜香港仲有街邊打爛仔交的日子。好快無

引用:
原帖由 高大夜樓奴 於 2022-8-10 15:07 發表
黑幫橫行
但係而家警察好似剩係專注捉政治犯
現時香港最大嘅黑幫統稱「黃絲帶」,班所謂政治犯嘅小丑唔係著晒草嘅就喺赤柱度享受緊精彩人生

點解搞嚟搞去都仲有咁多死曱甴

引用:
原帖由 k514 於 2022-8-10 13:18 發表

警察好快上門拉人
幾條友都話自己醉酒跌到, 拉邊個?

緊系班死黑警又去曬蛇王訓覺啦???
果班卜街9成9陀地打人啦???
到衣家都重未拉到人嗎???
無撚用???

打左針,身體只有健康。
有國安,治安絕對太平。

自從19年黑暴周街打市民,呢d事已經習以為常

引用:
原帖由 Aasia 於 2022-8-10 09:36 發表
尖沙咀周日凌晨(7日)發生街頭毆鬥事件,約廿人拳打腳踢及擸架生圍毆兩男,傷者蜷伏倒地無力反抗。網上近日流傳數段影片,可見在尖沙咀金巴利道一

...
爲錢定爲氣?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]