• 瀏覽: 44,518
  • 回覆: 337
  • 追帖: 1
+12
澤連斯基會給回補償的 

引用:
原帖由 dtw 於 2022-8-10 09:36 發表
據報英國制定限電方案 顧問推算全年電費將飆升至逾4萬港元彭博社報道,英國政府正制訂能源應急方案,可能會於1月時要求限電4日,應對天然氣供

一年4萬電費?
...
咁其實平均都係3千幾一個月,無咩特別
依家香港長開冷氣,每個月電費都成3千啦

老實啦,既然西方國家可以揚言「限制俄羅斯出口油價」咯,點解又唔立法「限制英國電價」呢?民主 就係呃鳩人,英國兩位參選首相的官員,都剩係識得講會如何抗中,自己國家大問題就唔知點解決,執政黨玩很晒囉!

BNOers有福了!

怪不得腥土磚家Eddie鳩噏移英咁多好處,但自己死都踎喺中共下嘅香港啦!

繼續撐,4萬電費濕濕碎啫

我一年都唔洗四萬電費

引用:
原帖由 siutatbo 於 2022-8-10 10:21 發表
BNOers有福了!

怪不得腥土磚家Eddie鳩噏移英咁多好處,但自己死都踎喺中共下嘅香港啦!
人無恥便是無敵。 Eddie都可以算香討呢方面的磚家。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2022-8-10 10:21 發表
BNOers有福了!

尼啲承傳叫人衝自己鬆

4日唔夠限夠14日,14日唔夠限夠24日,冇話唔掂嘅。

引用:
原帖由 siuhung 於 2022-8-10 10:19 發表
老實啦,既然西方國家可以揚言「限制俄羅斯出口油價」咯,點解又唔立法「限制英國電價」呢?民主 就係呃鳩人,英國兩位參選首相的官員,都剩係識得講會如何抗中,自己國家大問題就唔知點解決,執政黨玩很晒囉!
電力公司破產咪大O綠

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-10 10:27 發表

1) 佢計長開3,000咩
2) 限電=你有錢未必有
斯里蘭卡已經在演出中

我即刻諗起飛天盒仔在英國個friend eddie gor

@hfceddie @飛天盒仔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]