• 瀏覽: 29,959
  • 回覆: 147
+5
邊個干的 🥰王小虎?

引用:
原帖由 sunday8999 於 2022-8-9 23:09 發表
警務處國安處首任處長蔡展鵬疑曾光顧的按摩院,被揭疑有提供色情服務案續審,放蛇警今(9日)續在東區法院作供,他憶述第3次喬裝顧客到涉案按摩院時

...
時間相差幾多個月,就算上個月同今個月都可以唔同
正骨轉邪骨,邪骨轉正骨

引用:
原帖由 dan_dan524 於 2022-8-10 10:09 發表
其實我都想試拉龍筋。
旺角油麻地左敦週街都係
開大開細任君選擇

孫粒瓜一不在⋯即人去茶涼 有冇咁嬌呀

引用:
原帖由 sunday8999 於 2022-8-9 23:09 發表
警務處國安處首任處長蔡展鵬疑曾光顧的按摩院,被揭疑有提供色情服務案續審,放蛇警今(9日)續在東區法院作供,他憶述第3次喬裝顧客到涉案按摩院時

...
喬裝顧客會上癮㗎

叫姐姐開大冷氣   駛咩除衫呢

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-8-9 23:53 發表
元秋香個名幾好聽, 不過個樣就.................
元秋拉筋好香?

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2022-8-10 10:14 發表

老手
大大話話 三十幾年省港澳骨場老手, 都係純粹推測 呢啲手作仔塲我真係少玩。

引用:
原帖由 4ichicken 於 2022-8-10 10:24 發表

旺角油麻地左敦週街都係
開大開細任君選擇
印象中,銅鑼灣都有一個,係泰國人。

引用:
原帖由 sunday8999 於 2022-8-10 09:10 發表

想請教實際係點啜? 啜龍根?
不停啜龍根、龍袋,最後吸出毒液,人便會舒暢無比

拉龍根~~~點解唔做埋毒龍鑽呢

引用:
原帖由 sunday8999 於 2022-8-10 09:04 發表

我覺得手淫有無咩大不了 蔡sir都係男人 鹹濕好正常 唔好再針對佢
係笑啲差佬taste姐,原來咁高級都係鐘意大媽feel。係咪老相好黎㗎?🤭

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-8-10 10:46 發表

不停啜龍根、龍袋,最後吸出毒液,人便會舒暢無比
唔知有冇畀錢?食免費鳮!
好多借口用差人查牌或去放蛇,食免費鳮!
其實白和黑差一綫!如果冇老廉,根本就係一家親。

引用:

...
老廉洗唔洗去查一查?係唔係食免費鳮?