• 瀏覽: 28,421
  • 回覆: 147
+5
警務處國安處首任處長蔡展鵬疑曾光顧的按摩院,被揭疑有提供色情服務案續審,放蛇警今(9日)續在東區法院作供,他憶述第3次喬裝顧客到涉案按摩院時

我地怪錯左國安處前阿一哥 蔡展鵬長官,原來間按摩店淨係得手淫,無得性交,搞到全世界都以為蔡sir去叫雞,真係好對唔住。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/801896/蔡展鵬光顧按摩店涉賣淫案-警員突上門搜查-按摩師露慌張神色?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=mama&fbclid=IwAR1IPkL7R3xq6PZsl32KP-aLnZaYFA9phLKPTrPqGRsTgZ0ZFTVhsquHtOg

🤔500蚊拉龍根!不是打飛機!

但拉拉下…個客自己射左…唔關我事….

咁你做咩除衫? 天氣熱…拉根又要用力….除衫都好正常….

😂很合理!

元秋香個名幾好聽, 不過個樣就.................

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-8-9 23:53 發表
元秋香個名幾好聽, 不過個樣就.................
熄咗燈嘛~

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2022-8-9 23:29 發表
🤔500蚊拉龍根!不是打飛機!

但拉拉下…個客自己射左…唔關我事….

咁你做咩除衫? 天氣熱…拉根又要用力….除衫都好正常….

😂很合理!
貴為國安處一哥條龍根應該好長下 唔知條女有無手震呢?

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-8-9 23:53 發表
又元秋 又秋香咁 咁搞笑

600係乜服務?

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-8-10 00:15 發表
600係乜服務?
含龍啜毒

引用:
原帖由 波濤默默的救星2 於 2022-8-10 00:48 發表

含龍啜毒
應該似係

按摩?!

男人始終敵不過女色

男人有誰不鹹濕

有冇曱甴天使先

你哋啲回覆好撚搞笑

又係香港警隊丑聞
紀律部隊真係得啖笑

主題標籤 #警務處
鍵盤翻頁
左右