• 瀏覽: 32,179
  • 回覆: 150
+2
咁似銀行被劫X萬蚊,但新聞報道話被劫XX萬蚊,方便「穿櫃桶底」嘅不法分子

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-8-9 22:44 發表
激L死美狗.
你錯啦, 是開心死,

宅男司機又叫歐盟比錢的時間又來
之後又是收黑錢同賣過期武器時間

引用:
原帖由 ax7ax 於 2022-8-9 22:34 發表
俄羅斯國防部周二(9日)表示,發射海基高精度導彈擊中烏克蘭切爾卡瑟州烏曼一座彈藥庫,摧毀逾300枚美製M142高機動多管

世界上無美國會和平

新聞來源 ...
有冇一成真料?我估九成允大頭鬼,見搬到入倉即通報俄仔打左佢,第日同盟友收返錢

拎1枝去比俄軍炸, 299枝已經拎左去倒賣, 報就報300枝被摧毀,  呢次仲唔豬籠入水

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-8-9 22:44 發表
激L死美狗.
唔會,因為錢已收

引用:
俄羅斯國防部周二(9日)表示,發射海基高精度導彈擊中烏克蘭切爾卡瑟州烏曼一座彈藥庫,摧毀逾300枚美製M142高機動多管

世界上無美國會和平

新聞來源 ...
烏龜:俄羅斯竟然炸哂我哋啲錢。。。

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-8-10 11:54 發表

即係船家收40萬一位, 轉頭報國安 根本無預備船
個彈唔繫船家, 是升旗易

升旗易=宅男司機, 收晒錢
俄軍=國安處
班棄卒CONDOM=已黑市賣出武器
假武器 = 假船家

升旗易收晒錢,通知國安處,有船家系邊到, 警方拉人
宅男司機, 收晒錢. 通知俄軍, 有武器, 俄軍去炸

引用:
原帖由 HEYAYA 於 2022-8-10 11:57 發表

應該平賣翻比美國軍火生產商,然後美國政府又要高價採購再提供比烏G, 無限商機😂
過晒期唔要啦
好似賣比呆灣的船, 早幾日新聞見到全部都生鏽

引用:
原帖由 unico 於 2022-8-10 11:58 發表
好奇怪俄佬咁清楚有300枚火箭😎
點解國安處知有4條友系黃石碼頭上船啊

引用:
原帖由 numan123 於 2022-8-10 11:07 發表
司機話好彩已經倒賣咗300枝火箭出去,袋袋平安,彈藥庫炸咗仲好無證無據😅
美國一直供應,烏方就賣比俄羅斯,爽

正常市價每枚火箭賣15萬美元,黑市價最少20萬美元。
澤連斯基損失300枚,即是被摧毀了4,500萬美元。

引用:
原帖由 ViolateCarRepor 於 2022-8-10 13:28 發表

點解國安處知有4條友系黃石碼頭上船啊
你知唔知我有幾條毛呀?😙

引用:

世界上無美國會和平

新聞來源 ...
一支攪掂300支,抵俾

老尾兩面三刀,毒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]