• 瀏覽: 31,571
  • 回覆: 150
+2
引用:
原帖由 ax7ax 於 2022-8-9 22:34 發表
俄羅斯國防部周二(9日)表示,發射海基高精度導彈擊中烏克蘭切爾卡瑟州烏曼一座彈藥庫,摧毀逾300枚美製M142高機動多管

世界上無美國會和平

新聞來源 ...
黑市賣咗,老作比人炸…

唔緊要 過期貨物 
賒數借貸.... 要幾多有幾多

引用:
原帖由 HEYAYA 於 2022-8-10 11:57 發表

應該平賣翻比美國軍火生產商,然後美國政府又要高價採購再提供比烏G, 無限商機😂
互相倒賣發大達! 生財有道!無中生有!

美麗國仲話畀海馬屎火箭炮台灣,想開兩個戰場,跟兩個超級大國玩對戰,真係不作死不會死

如果粒導彈唔小心射落海,會唔會唔爆?

講笑啦!
只摧毀3O枚。。。
27O枚,一早運安全地方: 中東/非州國家。

美國佬滿手鮮血

引用:
原帖由 百川歸海 於 2022-8-9 22:50 發表
已經賣晒,得返個箱扮下野報大數
正常部署

引用:
俄羅斯國防部周二(9日)表示,發射海基高精度導彈擊中烏克蘭切爾卡瑟州烏曼一座彈藥庫,摧毀逾300枚美製M142高機動多管

世界上無美國會和平

新聞來源 ...
俄爹第三次公佈摧毀哈馬斯喇,但係....

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2022-8-10 10:56 發表
一定唔係俄軍炸
2046話俄軍幾個月前已經彈藥用盡
仲要斷咗糧,E+靠同僚相食渡日

引用:

世界上無美國會和平

新聞來源 ...
美國最擔心就係世界和平

烏龜要再攞貨
益咗美狗又有生意做 

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-8-9 22:50 發表
司機即刻打電話比軍火販: 唔該講比你個客聽, 果 300枝火箭交唔到貨住, 要等我屈美國佬再送黎先.
你錯了, 司機係打電話俾俄軍司令: 搞店過左數la, D 吉盒你打得la
跟手又大大聲問歐美再攞過貨

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-8-9 22:44 發表
激L死美狗.
尾國個角色係 軍火商, 佢所謂 援助烏軍火 唔係無償

尾國俾左 D 軍火俾烏, 即係已完成交易.  俾俄炸左, 咪再提供再收錢囉

點解尾國 用咁多錢咁多資源 都要去其他國家攪 顏色曱命 推自己既傀儡政府, 係有原因既

-> 呆灣 太陽花學運 推左菜菜子 傀儡政府 上台之後, 幫尾國買左幾多 過期軍火, 交收完成後, D 舊飛機有幾多架 出意外尾國都唔 care 啦, 佢最多咪再賣多幾架舊飛機俾呆灣

引用:
原帖由 芝蔴綠豆 於 2022-8-10 12:14 發表

仲要斷咗糧,E+靠同僚相食渡日
2046:俄軍彈盡糧絕靠人食人生存

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]