• 瀏覽: 12,253
  • 回覆: 56
講真真係唔記得咗佢 

其實要打一個人 最好二話不說

佢俾人潑水關國家安全咩事?

引用:
原帖由 charlir2005 於 2022-8-9 20:13 發表
呢個仆街口講唔追究,轉頭去齊所有部門報案 
小氣

引用:
原帖由 BC0101 於 2022-8-10 13:02 發表
佢俾人潑水關國家安全咩事?
因為佢係國家機密既武器

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-8-9 19:26 發表
正身處澳洲的前立法會議員許智峯,報稱於上周日(7日)下午於澳洲悉尼一間餐廳,遭一名操廣東話的華裔男子潑水。許智峯今日(9日)在Facebook稱,

...
我諗佢 好快會比人打! 圍住叫開摭⋯

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2022-8-10 13:15 發表

因為佢係國家機密既武器
泄露定岀賣澳洲機密嗰個?  但係佢d機密係靠搶保安部手機得番黎喎。 信唔信得過?

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 9-8-2022 19:26 發表
正身處澳洲的前立法會議員許智峯,報稱於上周日(7日)下午於澳洲悉尼一間餐廳,遭一名操廣東話的華裔男子潑水。許智峯今日(9日)在Facebook稱,

...
為左逃避國安法,要流亡海外,搵別國的國安部門保護自己......唉

引用:
原帖由 果個大大名車 於 9-8-2022 19:32 發表
賣國賊果然得到老闆特別照顧!如果一個普通港人有事,無可能有國安幫手照顧
好似話普通人在澳洲遇劫,但金額不超過某一價值,即使報警都只紀錄在案,唔會查
但黃人只係被人潑水,冇受傷又冇財物損失,都要由國安部門查
若發生在中國內地,呢d權貴行為一定被po上網起底圍插

南澳adelaide 至有家姐姐夫照,屈番去adelaide攪事啦!

引用:
原帖由 Driveffun 於 2022-8-10 11:33 發表

X2
佢刻意制造曝光,因為已經冇人記得佢
但手法太低, 如果下次見到佢會打鑊佢, 點解要事先張揚 ? 點解今次唔打要下次先打 ?

nobody care him

引用:
原帖由 mib04 於 9-8-2022 22:29 發表
見疑即報
見錢即貪
見危即溜

香港反國安......澳洲搵國安......

潑水佬咁倫愛國又食外國米飯?... 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]