• 瀏覽: 71,804
  • 回覆: 679
+40
黃屍廢畜就係過街老鼠,全世界華人都鄙視佢哋

引用:
原帖由 Dalits 於 2022-8-10 09:10 發表

今次公務員拉咗四件, 有冇曱甴billy份
下個到佢

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-10 07:34 AM 發表

Isn't it a good shop indeed?

The employer has right to fry the guy as his act has caused damages to the reputation of the shop.

For large companies, it is almost a standard clause in the emplo ...
阿生無咗份好工糊口

過街老鼠

要打去呢間公司Midas 問下咩事

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-8-10 00:25 發表

香港人唔係香港 咁係邊? 

藍屍就唔應該走佬啦!
香港人咪即係中國人囉!咁你唔承認係中國人點解仲唔走啊?又冇錢又冇膽,on9仔今時今日仲係到圍爐取暖,又唔敢出嚟,你地慢慢係屋企打飛機啦😂

引用:
原帖由 假如真空的榴槤 於 2022-8-10 11:30 發表

香港人咪即係中國人囉!咁你唔承認係中國人點解仲唔走啊?又冇錢又冇膽,on9仔今時今日仲係到圍爐取暖,又唔敢出嚟,你地慢慢係屋企打飛機啦😂
說好的200幻去左邊?說好的移民點解仲係香港?曱甴講就叻,做就哈哈哈

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2022-8-10 09:12 發表
黃屍廢畜就係過街老鼠,全世界華人都鄙視佢哋

即係見一鑊打一鑊?

食環署管工仔去左邊

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2022-8-10 10:57 發表
要打去呢間公司Midas 問下咩事
襲擊 (潑水)、恐嚇 (唔係呢度咁多人已經打咗你,下次見鑊打鑊)、通哂天俾人炒係好正常,仲打去公司問乜?

人哋啲客問點解你公司有啲咁嘅人時,點答好呢?

引用:
原帖由 假如真空的榴槤 於 2022-8-10 11:30 發表

澳洲藍屍已被炒 😆😆 返大灣區發展啦

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-8-10 22:42 發表

澳洲藍屍已被炒 😆😆 返大灣區發展啦
咁如果佢已經係澳洲籍又趕佢唔走嘅,不過當事人報咗警報咗國安,樣又俾人影低咗,工又冇埋,都有排佢頭痕。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-10 22:54 發表

咁如果佢已經係澳洲籍又趕佢唔走嘅,不過當事人報咗警報咗國安,樣又俾人影低咗,工又冇埋,都有排佢頭痕。
做間諜 坐完監再踢返去大灣區添呀

澳洲籍愛祖國中國人都係執包袱返大灣區罷啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]