• 瀏覽: 20,662
  • 回覆: 177
+26
同2019果d話全世界都要制裁中國支持香港果d文宣一樣,最後國安法都立埋,2022出口咪又創新高

以前真的唔信香港咁多沒有思考力的人 唔信外國咁多勢力係香港內部入侵 今天真不得不信  雖然而家搵唔到食但好在有少少智慧能大概分辦大是大非

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-8-9 11:15 發表
不要問,只要信

光復大陸,指日可待
等我去呆灣綠媒留下你以上所講,祈望呆灣先發第一炮

引用:
原帖由 yyc5b2007 於 2022-8-9 20:51 發表
以前真的唔信香港咁多沒有思考力的人 唔信外國咁多勢力係香港內部入侵 今天真不得不信  雖然而家搵唔到食但好在有少少智慧能大概分辦大是大非
我系03年見到甘多人反23就已經知香港應該系地球上最多蠢人的地方

引用:
原帖由 yyc5b2007 於 2022-8-9 20:51 發表
人最壞的是腦生草,其他的可以賺回來

講就個個口響,做就個個笠水。

引用:
原帖由 ie7 於 2022-8-9 21:18 發表

我系03年見到甘多年反23就已經知香港應該系地球上最多蠢人的地方
師兄你講得啱明明香港人一樓都出名醒目 但原來有部分人係老儭底
其實無他 為反而反人仕一直食毒奶粉長大 而家有得選擇 真相亦越辨越明 可惜 裝睡的人是叫不醒的

引用:
原帖由 求知客 於 2022-8-9 15:29 發表
還有立陶丸答應派兩百萬軍隊協台防衛.
惹到班乞衣呆灣破產都未掂,佢就係知佢哋on9易攞著數

美國狗巳經風光不再
自帶狗糧的狗狗醒了沒有??

附件

Screenshot_20220809_225534_com.huawei.photos.jpg(151.11 KB)

Screenshot_20220803_184850.jpg(135.23 KB)

Screenshot_20220805_121309_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(169.4 KB)

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-8-9 12:01 發表
https://www.youtube.com/watch?v=CZbCL9ynr7Q
台海口吳中線

引用:
原帖由 BIBIJI 於 2022-8-9 16:53 發表

講咁多都係嗰兩個字“快要”,快到幾時?100年後?
如果要喺呢份天真無邪嘅感情上比一份期限,那就一萬年吧

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-8-9 10:16 發表

抗中保台多元宇宙?美國眾議院議長裴洛西訪台引發中共軍演,國軍相對低調的應對模式,被不少人質疑蔡政府喊抗中保台卻躺平。前大使介文汲今(8日)在《洪淑芬辣晚報》節目中痛批,共軍演習就是針對台獨份子,親執政黨份子卻只顧著「抗中保綠」,保家衛國的當兵義務完全裝死;他還揭露綠媒大內宣手法,吹噓韓國、日本、美國都即將出兵保台,讓他傻眼直呼有如活在不同時空、多元宇宙。

「你去看看今天綠色媒體,跟我們講的完全 ...
還有幾個叫不出名既島國全部會來幫蔡西

引用:
原帖由 leejane 於 2022-8-9 16:16 發表
賴岳謙,介文汲同帥將軍係台灣少數有分析能既人
台灣都仲有好多有識之仕嘅,奈何並執政黨而已。

經過香港黑暴事件之後,我笑唔出台灣人多蠢人。毒媒洗腦能力不能被低估。

台灣必亡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]