• 瀏覽: 15,724
  • 回覆: 54
+2
抵L死,自己攞嚟,唔抵可憐

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2022-8-9 09:33 發表
打卡也要注意地點及安全,否則隨時出奪命事故!印度1名28歲男子於泰米爾納德邦科代卡納爾(Tamil Nadu's Kodaikanal)瀑布拍照時,突然在岩石上滑倒,隨即掉落1000英呎(約305米)下的急流失蹤。事發影片於網絡瘋傳,當地警方隨即展開搜索行動,惟仍未找到男子下落。據報該瀑布在當地人眼中是危險景點,因已有至少5人在此身亡。

綜合當地媒體報道,事發上周三(8月3日),28歲男子潘 ...
有嘢搵XX

好嘢!世界上又少咗一個強姦犯

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2022-8-9 09:33 發表
打卡也要注意地點及安全,否則隨時出奪命事故!印度1名28歲男子於泰米爾納德邦科代卡納爾(Tamil Nadu's Kodaikanal)瀑布拍照時,突然在岩石上滑倒,隨即掉落1000英呎(約305米)下的急流失蹤。事發影片於網絡瘋傳,當地警方隨即展開搜索行動,惟仍未找到男子下落。據報該瀑布在當地人眼中是危險景點,因已有至少5人在此身亡。

綜合當地媒體報道,事發上周三(8月3日),28歲男子潘 ...
奪命打卡

RIP

害人害物嘅先驅

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2022-8-9 16:25 發表

目睹慘事發生,還有心力寫這大段文章,是花生友老作吧。
真人真事
我有片

原來#5已放了

引用:
原帖由 返工會暈 於 2022-8-9 18:15 發表

真人真事
我有片
真人真事我冇質疑,但該段文字是不是出於當事人值得商榷。

放心, 喺恆河搵得返!

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2022-8-9 18:19 發表

真人真事我冇質疑,但該段文字是不是出於當事人值得商榷。
也許你啱

自殺

真係用on 79

真係唔知為乜

3哥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]