• 瀏覽: 5,113
  • 回覆: 22
傍晚6時許,一名19歲少女報稱在尖沙嘴河內道被人非禮,警方到場調查,拘捕一名46歲日本籍男子,涉嫌非禮,案件交由油尖警區刑事調查隊第四隊跟進。

睇標題, 我仲以為係南亞添, 怎知係日本皇軍,

羅白頭, 香港唔係慰安婦自願丫

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1862056/即時-港聞-尖沙嘴19歲少女遭非禮-警拘46歲日籍男

係度懷疑緊, 這少女報警有冇用????

香港有黃官同9陪嬸屯係度, 上次件日本係係小巴度捉了個飲醉港女去姦, 都判無罪喎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-8-8 06:08 發表
傍晚6時許,一名19歲少女報稱在尖沙嘴河內道被人非禮,警方到場調查,拘捕一名46歲日本籍男子,涉嫌非禮,案件交由油尖警區刑事調查隊第四隊跟進。

如來係民主島國淫民

Yellow Object 最愛嘅主人

㗎仔以為全世界嘅女都好似㗎妹咁𨶙賤?

新聞轉左作風窩
以前只會講中國籍或外籍,唔會講明邊個國家

㗎頭咸濕, 已經係出哂名.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-8-8 07:45 發表
㗎頭咸濕, 已經係出哂名.

日男係唔係衣位?

港女唔好惹..............

日本仔最咸濕

港豬同胞玩非禮?咁不可思議?

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-8-8 08:56 發表
日本仔最咸濕
港豬同胞

引用:
原帖由 老司機🚬 於 2022-8-8 07:34 發表
㗎仔以為全世界嘅女都好似㗎妹咁𨶙賤?
放生佢地班陪嬸屯及假髮,變相鼓勵強姦,非禮犯,更加賤好多!

引用:
原帖由 0987654 於 2022-8-8 10:12 發表

港豬同胞
但港仔見蘿蔔頭會唔會腳軟,唔敢救美呢,需然係大陸就一定打鑊甘佢

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]