• 瀏覽: 45,521
  • 回覆: 197
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 icantstop 於 2022-8-8 06:40 發表

智者相逢快者勝!
快者相逢又邊個勝?

引用:
原帖由 雨中小樹根 於 2022-8-8 05:03 發表

廢up,尾國憑乜嘢開戰?當正呆台係佢第52個洲咩?除非中國先打落西婆既飛機先,中國真係無咁笨!
CIA唔犧牲西婆老屈大6算好彩啦

引用:
原帖由 33388 於 8-8-2022 07:20 發表

快者相逢又邊個勝?
快者相逢定者勝!

新加坡有美軍基地。。

引用:
原帖由 kan3011 於 2022-8-8 06:41 發表

我都係熱血的中國人,都想做最激的事,但這只中了外國的圈套,為了中國的強大,我們唯有忍下這口氣。
咪系,打下飛滋咪好囉。。。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-8 02:53 發表

新加坡前外交部長楊榮文8月3日出席一個活動時表示,美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又 ...
作好交戰準備?美國憑咩?帶咗兩個飯盒嚟?中國唔係一個好戰民族,而且點計數打咗就中計,點解要打?

引用:
原帖由 wayfarer 於 2022-8-8 03:56 發表

狹路相逢勇者勝,勇者相逢智者勝,某第三世界政權既不勇又不智,走到盡頭係必然。
講得好啱,我見到美國,真係快走到盡頭。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-8 04:10 發表

乜嘢伴飛,擊落, 亳不猶疑將來犯敵人埋葬等狠話淪為笑柄,點樣死撐攞尾彩都冇用。

演訓主要係照顧大陸人弱小心靈,除非立刻武力攻台喇,但敢唔敢?
外交部有話伴飛與擊落?

引用:
原帖由 mega-box 於 2022-8-8 04:32 發表
無牙老虎 大戰 紙老虎
呆蛙是垃圾炮灰, 想煽動中美打仗.

引用:
原帖由 日落藍藍的葫蘆 於 2022-8-8 08:21 發表

外交部有話伴飛與擊落?
外交部話都不能作準,要睇習近平有冇話。

老美點會為台灣而戰吖

你老𧋦會為呆島呢隻跟𧋦狗開戰?冇利益點會做

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-8 04:10 發表

乜嘢伴飛,擊落, 亳不猶疑將來犯敵人埋葬等狠話淪為笑柄,點樣死撐攞尾彩都冇用。

演訓主要係照顧大陸人弱小心靈,除非立刻武力攻台喇,但敢唔敢?
其實同你日日係討論區打飛機無乜分別🤭

經濟交戰掛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]